Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Star Wars The Force Unleashed Xbox One Kompatibilis Xbox 360 (használt)

Ár:
3.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Star Wars The Force Unleashed Xbox One Kompatibilis játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Ahogy a neve is jelzi, a The Force Unleashed teljesen újragondolja az Erő hatókörét és méreteit azáltal, hogy teljes mértékben kihasználja az újonnan kifejlesztett technológiák előnyeit, amelyeket most először láthatunk és tapasztalhatunk meg: Digital Molecular Matter (DMM), a Pixelux Entertainment és az euphoria, a NaturalMotion Ltd. által. A nagy teljesítményű Havok Physics™ rendszerrel párosítva ezek az új technológiák olyan játékmenetet hoznak létre, amely csak az új generációs konzolokon lehetséges. A DMM magába foglalja a környezetben lévő minden dolog fizikai tulajdonságait, így minden pontosan úgy reagál, ahogy kell - a fa úgy törik, mint a fa, az üveg úgy törik, mint az üveg, a Felucia bolygón lévő növények úgy hajlanak, ahogy a Felucia bolygón lévő növények hajlanának, és így tovább. Eközben az euphoria mint forradalmi viselkedés-szimulációs motor lehetővé teszi, hogy az interaktív karakterek úgy mozogjanak, viselkedjenek, sőt gondolkodjanak, mint a valódi emberek, menet közben alkalmazkodva viselkedésükhöz, és minden egyes alkalommal más eredményt hozva.

A játék főbb jellemzői

  • A III. és IV. epizódok közötti időszakban a játékosok Darth Vader titkos tanítványának szerepében jedire vadásznak.

  • A játék során szabadítsd fel és fejleszd a Titkos Tanítvány négy alapvető Erő-erejét - Erőnyomás, Megragadás, Visszaverődés és Villám -, és kombináld őket ultrapusztító, eddig soha nem látott kombókhoz.

  • Példák az Erő soha nem gondolt módon történő felszabadítására:

  • A Titkos tanonc nem csak a falnak löki az ellenséget - hanem át is löki a falakon.

  • A Secret Apprentice nem csak megragadja az ellenséget, hogy félredobja őket - megragadja őket a levegőben, villámmal megrázza őket, majd a földre ejti őket, hogy felrobbanjanak, mint egy bomba.

  • A csak a játékhoz készített új ellenfelek mellett, mint például a szökevény jedik és az Erőre érzékeny feluciánusok, a játékosok a Star Wars-filmekből ismert arcokkal, köztük Darth Vaderrel is szembesülhetnek és társulhatnak.

  • Látogass el olyan helyszínekre, mint a III. epizód Wookiee szülőbolygója, a Kashyyyk és a virágos Felucia, a Raxus Prime szemétbolygó, valamint egy birodalmi TIE vadászgép-építő üzem.

  • A The Force Unleashed a LucasArts első saját fejlesztésű címe újgenerációs konzolokra, és ez az első játékbeli együttműködés a tehetségek és a technológia terén a LucasArts és az Industrial Light & Magic között, két vállalat között, amelyek most végre egy fedél alatt, a San Francisco Presidio negyedében található új Letterman Digital Arts Centerben működnek együtt.

  • A The Force Unleashedben debütál a Pixelux cégtől származó Digital Molecular Matter és a NaturalMotion Ltd. eufóriás viselkedésszimulációja.

  • A LucasArts a The Force Unleashed megjelenése köré példátlan promóciós tevékenységet készít elő, amely magában foglalja a Hasbro játékok és játékalapú akciófigurák teljes sorát, valamint a Dark Horse, a Del Rey és a Palace Press teljes kiadói programját.

További részek

Star Wars Force Unleashed II CE

Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes

Star Wars The Force Unleashed Ultimate Sith Edition

Star Wars: The Force Unleashed 2 Xbox One Kompatibilis

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!