Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Warhammer - Battle March Xbox 360 (használt)

Ár:
5.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Warhammer - Battle March játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

A Warhammer-univerzum betör az Xbox 360-ra! A Warhammer több mint 25 éve a világ egyik vezető táblás játékmárkája, és gazdag öröksége páratlan fantasy játékélményt nyújt, amihez foghatót senki más nem kínál. Warhammer: Battle March egy RTS minden akcióját és stratégiáját elhozza, anélkül, hogy szükség lenne a kiterjedt erőforrás-kezelésre. A navigáció és a menük úgy lettek optimalizálva, hogy a játékosok példátlan szabadságot kapjanak seregük irányításában a csaták során. A Warhammer: A Warhammer: March March March egy olyan játék, amelyikben az emberiséget és a harcmodort is meg kell védeni: Battle March hat egyedi sereget, több mint 100 egységtípust és három kiterjedt és izgalmas egyjátékos kampányt tartalmaz. Az Xbox Live segítségével a játékosok az egyedi csatákat és a hatalmas, részletesen kidolgozott seregeket online is felvehetik a versenyt a világ minden tájáról érkező ellenfelekkel.

A játék főbb jellemzői

  • Warhammer: Battle March a háborúról szól, a hadseregekre, a csetepatékra és a csatatérre összpontosítva. Epikus értelemben mind a méretarányok és a részletek, ahol hatalmas, kegyetlen démonok és hatalmas gyönyörűen renderelt zászlóaljak.

  • KÖRNYEZETET HASZNÁLD KI ELŐNYÖDRE: A sokféle terep, mint az erdők, mocsarak, síkságok és tundra kihívást jelent a játékosoknak, hogy alkalmazkodjanak a környezetükhöz, ami a stratégia új rétegét adja, és végtelen újrajátszhatóságot biztosít.

  • VEZÉNYELD A HŐSÖKET ÉS BAJNOKOKAT: Ahogy a seregek csatáról csatára haladnak egy epikus háborúban, a hősök és bajnokok új taktikákat tanulnak, új képességeket szabadítanak fel, nagyobb egységeket irányíthatnak, és akár más bajnokokat is kihívhatnak halálos párbajokban.

  • SZABADÍTHATOD A FEGYVEREKET: Warhammer: Battle March új szintre emeli a testreszabhatóságot, lehetővé téve a testrészek cseréjét, a fegyver- és páncéljavításokat, valamint az egységek festéséhez és a zászlók testreszabásához szükséges erőteljesebb vezérlést.

  • VÁLASZLÓ JÁTÉKMÓDOK: Három kiterjedt és izgalmas egyjátékos kampány, valamint a többjátékos módok teljes választéka, hogy mind az alkalmi, mind a versenyző játékosok testre szabhassák seregeiket, és online csatába vigyék őket.

További részek

Warhammer 40,000: Space Marine

Warhammer 40K Space Marine CE


 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!