Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Velvet Assassin Xbox 360 (használt)

Ár:
6.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Velvet Assassin játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Történet

Az angliai Devonban született Violette Summer boldog családban nőtt fel, és nagyszerű, aktív gyermekkora volt. Kezdetben egy szépségszalonban kezdett dolgozni, mielőtt a háború kitörése arra ösztönözte, hogy Londonba költözzön és a fegyveriparban helyezkedjen el. Nem kellett sok idő, hogy felfigyeljenek rá a titkosszolgálatok; elvégre szép volt, sportos és nagy figyelmet fordított a részletekre. Az már csak formalitás volt, hogy Nagy-Britannia legsötétebb óráiban beszervezték az MI6-hoz.
Violette elvesztette nagynénjét a Luftwaffe egyik első bombatámadása során, és hogy tovább fokozza szívfájdalmát, később a RAF férjét is elvesztette a csatában. Violette azonban erős akaratú volt, és ezeket a fájdalmas élményeket arra használta fel, hogy az MI6 kémjeként sikereket érjen el. És sikeres volt, de minden dolognak vége szakad, vagy legalábbis így van. Violette több küldetést is sikeresen végrehajtott, mielőtt a németek elfogták volna. Most kómába esve haldoklik a kórházi ágyban, és flashbackek sorozatában eleveníti fel korábbi küldetéseinek kulcsmomentumait. De hol ér véget a valóság és hol kezdődik a hallucináció?

Játékmenet

A Velvet Assassin játékmenetét a nácik által megszállt Európában, az ellenséges vonalak mögött végrehajtott küldetések sorozata alkotja, melyeket Violette a kórházi ágyából villant fel. A csavar itt az, hogy bár ezek már megtörténtek, a kimenetelük nincs megszabva. A küldetések merényletek, robbantások és mentőakciók keverékei, ahol a játékos, teljesen magára van utalva. Emiatt, és a korlátozott képességed miatt, hogy fegyvert és lőszert hordozz, erősen kell támaszkodnod a lopakodásra és a legkevesebb figyelmet keltő fegyverekre. Ha Violette-et felfedezik, ki kell küzdenie magát olyan helyzetekből, ahol mindig túlerőben van, és szinte biztosan túlerőben van, de ha felfedezik, és a túlélés esélye csekély, a játékosoknak lehetőségük van a "Morfin üzemmód" nevű játékfunkció aktiválására. A Morphine Mode egyfajta "bullet time", amely a Violette által a kórházi ágyában kapott gyógyszerekhez kapcsolódik, és lehetővé teszi a játékos számára, hogy rövid időre megállítsa az időt, lehetőséget biztosítva arra, hogy az ellenséget sérülés nélkül elintézze, vagy megkíséreljen elmenekülni. Az élmény azonban néhány pillanatra kábultan hagyja Violette-et, így függetlenül attól, hogy mire használják a módot, a játékosoknak érdemes jól megtervezniük, hogy ne lőjék le őket, amíg a fejük kitisztul.

A játék főbb jellemzői

  • Brutális merényletek - Használj történelmileg pontos második világháborús fegyvereket és késeket, hogy kegyetlenül kivégezd ellenségeidet.

  • Dinamikus világítás és árnyékok - Bújj bele a nácik által ellenőrzött Európa sötétjébe, és kerüld el a német őrök könyörtelen keresőfényeit, amelyek átvágnak az árnyékos fedezékeden.

  • Stilizált környezetek - Fedezd fel a szürreális, álomszerű környezeteket, amelyeket a II. világháború valós helyszínei után modelleztek.

  • Állítható képességek - Az állítható képességek lehetővé teszik, hogy Violette tulajdonságait a játékstílusodnak megfelelően változtasd.

  • Xbox achievementek és gamer pontok - A Velvet Assassin 45 feloldható achievementet és 1000 gamer pontot tartalmaz.


 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!