Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Witcher 2, Assassins Of Kings (2 Discs) Xbox 360 (használt)

Ár:
11.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Witcher 2, Assassins Of Kings (2 Discs) játékszoftver
.
Elérhetőség: Külső raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft
Menny.:db

Leírás

Egy igazi hős kovácsolja saját történetét. Geralt of Rivia egy witcher, egy hivatásos szörnyvadász. Gyermekként elhagyottan, szigorú kiképzésnek és csonkításnak vetették alá. Eljött a mérhetetlen káosz ideje. Hatalmas erők csapnak össze a színfalak mögött a hatalomért és befolyásért folytatott küzdelemben. Az északi királyságok háborúra készülnek. De a felvonuló seregek nem elégségesek ahhoz, hogy megállítsák a véres összeesküvést. Valaki koronás fejekre vadászik. Minden egyes merényletkísérlet csak fokozza a káoszt, és az erő valóban igazat ad.

A kegyetlenség és az erőszak mindennapossá válik... Az új, ultramodern RED motornak köszönhetően a The Witcher 2: Assassins of Kings egyszerre rendelkezik gyönyörű grafikával és kifinomult játékmechanikával, amely a valaha videojátékban létrehozott legelevenebb és leghitelesebb világba vonzza a játékosokat. A teljesen magával ragadó vizuális élményt nyújtó The Witcher 2 Xbox 360-on vitathatatlanul a valaha konzolokra megjelent legszebb RPG. A The Witcher 2 új mércét állít fel a realisztikus, nem lineáris játéknarráció terén, és egy érett, elgondolkodtató történetet sző, amely a konzolokra valaha megjelent egyik legösszetettebb és legegyedibb RPG-t eredményezi. Az epikus történet mellett a játék komplex harcrendszerrel is rendelkezik, amely egyedülálló módon ötvözi a dinamikus akciót és a taktikai mélységet.

A játék főbb jellemzői

  • További órányi játékidő az Xbox 360-on: Új nagy kalandok, amelyek eddig nem látott helyszíneken játszódnak, kibővítik a történetet, és új karaktereket, rejtélyeket és szörnyeket mutatnak be.

  • Teljesen új animációk és vágott jelenetek, köztük egy új, három és fél perces, előre renderelt mozgókép, amely az aedirni Demavend király meggyilkolását mutatja be.

  • Frissített, kifejezetten Xbox 360-ra tervezett kezelőfelület: A játék kameráját és a célzást áttervezték az Xbox számára, és a továbbfejlesztett pad-szabályozással a játékosok mostantól teljes mértékben átélhetik a The Witcher 2 látványos és izgalmas harcát.

  • "52 és fél" - Egy magával ragadó, in-engine videó, amely a The Witcher szakmáját mutatja be. "The Making of 52 and a Half" - Egy színfalak mögötti animáció, amely a videó készítésének folyamatát mutatja be.

  • "Reason of State" 1. és 2. rész - Egy kétrészes, akciódús digitális képregény, amely egy intrika és bosszú történetét meséli el.

További rész

Witcher 2, Assassins Of Kings Dark Ed
 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!