Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Operation Flashpoint Dragon Rising Xbox 360 (használt)

Ár:
2.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Operation Flashpoint Dragon Rising játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Operation Flashpoint: Dragon Rising egy nyitott világú taktikai lövöldözős játék, amelyet úgy terveztek, hogy valósághűen ábrázolja a modern gyalogsági harcot. Ebben a játékosok a játék gyorsparancsnoki sugármenüjét fogják használni, hogy parancsokat osztogassanak az egységüknek. Ezek a parancsok olyan utasításokat tartalmaznak, mint például, hogy utasítsd őket, hogy maradjanak a helyükön, kövessenek téged, hogy tetszés szerint vagy csak a te vezetésed után tüzeljenek, és hogy különböző taktikai alakzatokba gyülekezzenek. Mivel rengeteg fegyver és jármű áll rendelkezésre, az összecsapások a taktikától és a választott fegyverzet előnyeitől és hátrányaitól függően nagyon különbözőképpen alakulhatnak. A játékban a beállított küldetések mellett gyorsharc, tűzcsapat bevetés és több többjátékos mód is található a változatos játékmenet érdekében. Egy másik kiemelkedő és realisztikus játékmenetbeli szempont a kiterjedt és tartós kármodell. Ez mind a környezetre, mind a játékos parancsnoksága alatt álló katonákra vonatkozik, mivel a lerombolt épületek lerombolva maradnak, és az áldozatok azonnal, egyetlen golyóval is okozhatnak, vagy kialakulhatnak az ellátatlan sebekből.

A játék főbb jellemzői

  • Nyílt világú játékmenet - A játékmenet teljesen nyitott, és a célok úgy vannak kijelölve, mint a való életben. Ezenkívül minden épületbe be lehet lépni, minden járművet el lehet foglalni, és fegyvereket és lőszereket lehet gyűjteni.

  • Mesterséges intelligencia - A mesterséges intelligencia taktikáit a tényleges amerikai kiképzési kézikönyvekből fejlesztették ki, biztosítva az intelligens taktikai válaszokat a változó körülmények között, és az önfenntartási érzéket.

  • Fegyverek és járművek kiterjedt listája - Használjon több mint 70 valós fegyvert, amelyek realisztikus ballisztikus rendszert támogatnak, és több mint 50 szárazföldi, légi és tengeri járművet.

  • Változatos nehézségi szintek - Válasszon a nehézségi szintek közül, amelyek vagy a heads-up kijelzőn keresztül tájékoztatják Önt az olyan fontos információkról, mint az ellenséges egységek észlelése és a megmaradt lőszer, vagy Önnek kell ezeket egyedül nyomon követnie.

  • Fejlett vizuális effektek - Tapasztald meg a valósághű tűz-, por- és füsthatásokat, amelyek másodpercek helyett percekig tartanak.

  • Többjátékos lehetőségek - Élvezd a kooperatív játéklehetőségeket, valamint az Xbox LIVE-on keresztül elérhető 16 fős online többjátékos módot.

  • Xbox LIVE-támogatás - Gyűjtsd össze az Xbox-eredményeket, és növeld a játékosok pontszámát, miközben végigküzdöd magad a játékon.

További részek

Operation Flashpoint Red River Xbox One Kompatibilis

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!