Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Paraméterek

Kooperatív játékquestion_mark 2
Osztott képernyőquestion_mark igen

Watchmen The End is Nigh Xbox 360 (használt)

Ár:
4.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Watchmen The End is Nigh játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A Watchmen: The End Is Nigh 1. rész Rorschach és Nite Owl nyomába ered a gonosz Underbossnak, aki nemrég szökött meg a börtönből, és elszabadította erőszakos gengsztereit New York Cityben. A városnak megmentőkre van szüksége, és csak álarcos polgárőrök válaszolnak a hívásra. A Watchmen: The End is Nigh  2. része tovább mélyíti Rorschach és Éjjeli Bagoly partnerségét a hősöket betiltó Keene-törvény előtt. A 2. részben Rorschach kapcsolatba lép Éjjeli Bagollyal, hogy segítséget kérjen tőle egy eltűnt lány, Violet Greene ügyének megoldásához. Útközben Rorschach rájön, hogy egy nő a múltjából köze van az eltűnéshez, ami érdekellentéthez vezet a partnerek között. A Watchmen mitológia új része: Több mint egy évtizeddel a játékfilm eseményei előtt játszódik, a két hosszú epizódos videojáték segít kifejleszteni a Nite Owl és Rorschach közötti háttértörténetet, és egyenesen a filmbe vezeti a rajongókat.

A játék főbb jellemzői

Part 1

  • Két Watchmen karakter - Játssz vagy Rorschachként, egy vad, utcai harcosként, aki képes lefegyverezni az ellenséget, hogy saját fegyvereit használja ellenük, vagy Nite Owlként, egy kifinomult harcosként, aki harcművészeti szakértelmet és high-tech varázslatokat használ.

  • Heves akció - Harcolj és nézd, ahogy a vér folyik hat fejezeten keresztül, amelyekben a gyomorforgató, arcba vágó akciót láthatod.

  • Intenzív, zsigeri harcok - Küzdj akár 20 ellenséggel egyszerre véres, utcai harci mozdulatokkal.

  • Helyi többjátékos mód - Tisztítsd meg az utcákat a barátaiddal osztott képernyős kooperatív többjátékos versenyben vagy szólóban.

  • Fejlett audio/videó támogatás - A játék támogatja a játékon belüli Dolby Digital és HDTV 1080i formátumot.

A játék főbb jellemzői

Part 2

  • Az utazás folytatódik - Rorschach és Nite Owl ismét a város hátsó sikátoraiban kószál az igazság keresése közben, és a játék során bármelyik karaktert játszhatod.

  • Szinkronhangok - Patrick Wilson és Jackie Earl Haley újra eljátsszák a filmből ismert Nite Owl és Rorschach szerepét, és a bűnüldöző karakterek szinkronhangjait adják.

  • Heves akció - Harcolj és nézd, ahogy a vér folyik, rengeteg gyomorforgató, arcba vágó akcióban.

  • Játékmódok - A robusztus egyjátékos lehetőség mellett a Watchmen: The End is Nigh Part 2 helyi osztott képernyős kooperatív többjátékos támogatással is rendelkezik, így a játékosok egyedül vagy egy társukkal együtt igazságot szolgáltathatnak a városban.

  • Fejlett audio/videó támogatás - A játék támogatja a játékon belüli Dolby Digital és HDTV 1080i formátumot.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!