Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Paraméterek

Kooperatív játékquestion_mark 2
Osztott képernyőquestion_mark igen

Terminator Salvation Xbox 360 (használt)

Ár:
4.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Terminator: Salvation játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Történet

A Terminator Salvation az azonos című nagyjátékfilm eseményeinek előzménye. Két évvel az Ítélet Napja után járunk - a dátum, amelyet a Terminátor-mitológia a gépek által a Föld bolygóra zúdított nukleáris eseményhez rendel -, és az emberiség megmaradt része élet-halál harcban áll ugyanazzal a gépi intelligenciával szemben, amely a Skynet néven ismert egykori védelmi szuperszámítógépből kelt életre. A dolgok azonban nem egészen úgy alakulnak, ahogyan azt a Terminátor-saga korábbi fejezetei megjósolták ezekre a napokra. Bár az elmúlt két évben a katasztrófa emberi túlélői felkészültek és megszervezték magukat a gépekkel vívott folyamatos harcra, John Connor, a játékos által felvett karakter még nem vált azzá a legendás hőssé, akinek megjósolták, és az idő fogytán van. Az emberiség elleni korai nukleáris csapásai során a Skynet saját maga egy részét is megrongálta. Az elmúlt két évet azzal töltötte, hogy újjáépítse az erejét is, hogy teljesítse küldetését, az emberi faj kiirtását. Itt az ideje, hogy visszavágjon a gépeknek. Itt az idő, hogy te és John Connor átvegyétek a parancsnokságot...

Játékmenet és kooperatív támogatás

Akció a Terminator: Salvation harmadik személyű perspektívából játszódik, és nagyban támaszkodik a fedezék használatára. Ennek megfelelően a játékosok képesek lesznek fedezékbe zárkózni, egyik fedezékpontról a másikra merülni vagy csúszni, és fegyverrel lőni anélkül, hogy kitennék magukat a viszonzó tűznek, de ez nem jelenti azt, hogy a harc könnyű lenne. A fedezék teljesen lerombolható a játékban, ami azt jelenti, hogy a mechanikus ellenségeid megpróbálják majd elvenni tőled ezt az előnyt, ha felismerik, hogy beástad magad. Emellett mindent meg fognak tenni, hogy oldalba támadjanak téged.

Ez a két pont azért fontos, mert a Terminator: Salvation arra kényszerít, hogy vigyázz magadra az egyjátékos kampányban, mivel az ellenőrzőpontok között nincs egészségregeneráló rendszer (az egészség a túlélt szintek végén teljesen helyreáll). A játék helyi kooperatív módjában játszva azonban bármikor regenerálódhat az egészség a harc közben egy mesterséges vagy emberi csapattárs segítségével. A kooperatív módban való csapatépítés képessége szintén fontos szempont a játékmenetben, mivel lehetővé teszi a játékosok számára, hogy megfordítsák a terminátor egységek asztalát azáltal, hogy oldalba állítják őket, és inkább a kevésbé erősen páncélozott oldalukat támadják, mintsem hogy fejjel előre támadják őket. Mind az egyjátékos, mind a kooperatív módban hozzáférhetünk járművekhez is, amelyekről szintén harcolhatunk.

A játék főbb jellemzői

  • Terminator Mythology - Két évvel a közelgő Terminator Salvation film előtt játszhatsz először John Connor szerepében, és folytathatod a Terminator mitológia epikus történetét.

  • Intelligens robotellenségek - A Terminátor-franchise könyörtelen és hihetetlenül ellenálló ikonikus ellenségei a keserű végsőkig harcolnak a földön és az égben.

  • Pusztítható fedezék játékmenet - A fejlett fedezékmechanika lehetővé teszi, hogy a pusztítható környezetet védelemként használd, és stratégiailag navigálj az ellenség sáncai között. A fedezékmechanika sokrétű kialakítása megváltoztatja a "fedezék" játékmenetet.

  • Változatos fegyverzet - Használd a fejlett fegyverek széles skáláját, beleértve a sörétes puskákat, a teljesen automata gépfegyvereket, a hatalmas szerelt fegyvereket, a gránátokat, a rakétavetőket és még a plazma tüzelésű Skynet-tankot is.

  • Robusztus járműcsaták - Üldözd, támadd vagy kerüld el az ellenséget poszt-apokaliptikus környezetben gyalog vagy robusztus páncélozott járművekben, rendkívül kinetikus és kiterjedt filmszerű fegyveres csatákban.

  • 2 játékos helyi kooperatív mód - Harcolj az Ítéletnap utáni LA-ben egy barátoddal helyi kooperatív játékban.

  • Xbox LIVE-eredmények - Gyűjtsd össze az Xbox LIVE-eredményeket, és növeld a gamerscore-odat.
     

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!