Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Star Ocean - Last Hope Collector Ed Xbox 360 (használt)

Ár:
9.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Star Ocean - Last Hope Collector Ed játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Kr.u. 2064...A Föld bolygó a pusztulás szélén állt, amikor a Világköztársasági Föderáció és az ellene fellépő különböző nemzetek közötti összecsapások a III. világháború kitörését idézték elő. A teljes büntetlenséggel bevetett tömegpusztító fegyverek egy szempillantás alatt elpusztították a földet. A szörnyű helyzet arra kényszerítette a két szembenálló frakciót, hogy tűzszüneti tárgyalásokat folytassanak, és gyorsan megállapodásra is jutottak, de bár a háború véget ért, a hatásai megmaradtak. A romló környezet miatt a Föld lakossága drasztikusan lecsökkent, és azok, akik túlélték, földalatti városokba zárva éltek. Végül az országok összefogtak, hogy megalakítsák a Nagyobb Egyesült Nemzeteket, és tekintetüket az ég felé, az űr felé fordították. Az USTA, az Egyetemes Tudományos és Technológiai Igazgatóság létrehozásával az emberiség új világokat kezdett keresni a csillagokon túl.

Kr. u. 2087... A téridő (SD) naptár első éve. Trillas Bachstein professzor térhajtómű-kísérleteinek sikerének köszönhetően az emberiség álma az űrbéli létről egyre közelebb került a valósághoz, és az USTA titokban elkezdte megvalósítani SRF projektjét, az Űrfelderítő Erőt. Most SD 0010-et írunk, és megkezdődött az első hivatalos SRF-misszió és a ti kalandotok.

Star Ocean - Last Hope a híres sci-fi és fantasy Star Ocean RPG-sorozat legújabb kiadása. A Föld fiktív III. világháborújának utóhatásaiban játszódó előzményjáték a sci-fi és fantasy elemeket ötvözi, több bolygót és magát az űr tágasságát is felölelve, hogy elmesélje a Star Ocean-univerzum eredetét. Az izgalmas harcok kibővítik a franchise híres valós idejű harcrendszerét, és elképesztő grafikát és újgenerációs vizuális effekteket hoznak létre az Xbox 360 játékrendszeren.

Tartalom

  • Korlátozott példányszámú STAR OCEAN: THE LAST HOPE doboz:

  • Egyedi "digistack" csomagolás, dupla kapuszerkezettel, egy különleges gyűjtői tokban.

  • STAR OCEAN Soundtrack válogatás CD:

  • A STAR OCEAN Sound Best Collection a játék készítői és a sorozat rajongói által kiválasztott kulcsfontosságú témákat mutatja be a sorozatból.

  • Öt STAR OCEAN: THE LAST HOPE karakterkártya:

  • Gyűjthető nyomatok a játék főszereplőiről, ritka, Európában és más PAL-országokban hivatalosan nem kiadott grafikák felhasználásával.

  • Brady Games hivatalos minikönyv:

  • 32 oldalas, színes, nyomtatott játékkalauz, extra karakterrajzokkal, leírásokkal és megoldási információkkal - hogy segítsen az univerzumban tett utazásodon.

  • Három STAR OCEAN: THE LAST HOPE játéklemez:

  • A kiterjedt galaktikus kalandozás három játéklemezen zajlik, színes játékkalauz kíséretében.

További rész

Star Ocean The Last Hope

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!