Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Risen 3 Titan Lords Xbox 360 (használt)

Ár:
9.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Risen 3 Titan Lords játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A Risen 3 - Titan Lords világát az összes isten elhagyta, és a Titan háborúk miatt szenved, amikor egy új fenyegetés emelkedik ki a mélyből. Egy fiatal harcost megtámadnak az árnyékból, és megfosztják a lelkétől. Elindul, hogy visszaszerezze, ami elveszett az egész világon terjedő sötétség közepette. A mágusok erős szövetségeseknek bizonyulhatnak küldetésében. Ahhoz, hogy segítséget kapjon tőlük, meg kell találnia menedéküket Taranison, más néven a Mennydörgés szigetén. Az Őrzők védelmében a mágusok Taranis bányáit kutatják át mágikus energiával teli kristályok után. Vajon a játékos csatlakozik az Őrzőkhöz, hogy kapcsolatba lépjen a mágusokkal? Vagy a Risen 3 - Titan Lordsban a többi céh egyikét választja majd céljai eléréséhez?

A játék főbb jellemzői

  • Fedezd fel szabadon a játék különböző részeit a kívánt sorrendben, és alakítsd ki egyedi kalandodat; vegyél részt a küldetésekben, amelyek mindegyikét különböző módon és különböző kimenetelekkel oldhatod meg.

  • Fedezz fel küldetéseket és karaktereket, miközben a világot a legkülönfélébb módokon járod be, az úszástól a hegymászásig; festői középkori stílusú városoktól a bányák nyirkos sötétségének mélyén át a természetfeletti árnyékvilágig sok minden vár felfedezésre.

  • A Risen 3 - Titan Lords a klasszikusabb élményt kereső játékosoknak készült, amely visszautal arra a napra, amikor a játékok még nem voltak hajlandóak fogni a kezedet, és rád bízták az utadat és a sorsodat.

  • A kristálymágia visszatért, és új, pusztító harci képességeket hoz magával; Használd az olyan elemeket, mint a villám, a tűz és a jég, hogy elpusztítsd az ellenségeidet, vagy használd a további mágikus képességek sokaságát, hogy segítsenek a felfedezésben - a választás a tiéd.

  • Válassz szövetséget a három különböző céh egyikével, amelyek mindegyike egyedi képességeket, fegyvertárakat és küldetéseket kínál, így nagyon különböző módon közelítheted meg a kalandot.

További részek

Risen 2 Dark Waters CE

Risen 2 Dark Waters

Risen 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!