Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

NBA 2K10 Xbox 360 (használt)

Ár:
2.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 NBA 2K10 játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Az NBA 2K10 elkötelezett a realisztikus NBA-élmény biztosítása mellett. Ennek csak az egyik aspektusa az NBA Today, amelyben a valós világ összes mérkőzése, híre és statisztikája automatikusan átkerül a játékba, és dinamikus kommentárokat és bemutató elemeket biztosít, amelyek a valós NBA-ben zajló eseményeken alapulnak.

A játék főbb jellemzői

  • A játékban 1-4 játékos játszhat helyben versus és kooperatív játékban, és 2-10 játékos játszhat online versus és kooperatív játékban, akár ötfős teljes játékoskerettel mindkét oldalon.

  • Az NBA Today funkció, amelyben a valós világ összes mérkőzése, híre és statisztikája automatikusan átkerül a játékba, dinamikus kommentárokat és bemutató elemeket biztosítva a valós NBA történései alapján.

  • My Player Mode, egy karrier mód, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy otthon hozzák létre a végső NBA játékost az alapoktól kezdve, és irányítsák minden karrier lépését.

  • Crew funkció, amely lehetővé teszi, hogy összegyűjtsd barátaidat és összeállítsd a legjobb csapatot, akár a My Player módban létrehozott játékosokból, akár egy valódi NBA-csapatból, majd menj az internetre és küzdj meg más csapatokkal a dicsekedési jogokért és a fejlődési pontokért.

  • Élő játékoslisták, amelyek lehetővé teszik, hogy az NBA 2K10 friss maradjon a naprakész csapatokkal és valódi játékosokkal kapcsolatos információkkal, beleértve a játékosok névsorát és felállását, a cseréket, a sérüléseket és a játékosok értékelését interaktív menükön és elemzéseken keresztül.
     

További részek

NBA 2K11

Nba 2k12

NBA 2k13

NBA 2K14

NBA 2K15

NBA 2K16

NBA 2K17

NBA 2k18

NBA 2K6

NBA 2K7

NBA 2K8

NBA 2k9

NBA Ballers Chosen One

NBA Ballers

NBA Jam

NBA Live 06

NBA Live 07

NBA Live 08

NBA Live 09

NBA Live 10

NBA Street Homecourt

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!