Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Paraméterek

Kooperatív játékquestion_mark 4
Osztott képernyőquestion_mark igen

Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 Xbox 360 (használt)

Ár:
1.990 Ft
Eredeti Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 Xbox 360 játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

A Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 az első sikerjáték eseményeire építve egy teljesen új taktikai harci élményt nyújt. A 2014-es évben a mexikói lojálisok és a lázadó erők közötti növekvő konfliktus teljes polgárháborúba sodorja Mexikót. Scott Mitchell kapitány parancsnoksága alatt a Ghosts-t az Egyesült Államokat fenyegető közvetlen fenyegetéssel kell szembenézniük. Két ország sorsa múlik most a Ghosts kezében, miközben elhárítanak egy támadást az Egyesült Államok területén. A legmodernebb fegyverekkel és technológiával felszerelve a Ghostsnak a határ mindkét oldalán harcolnia kell. Új csataterek!

A játék főbb jellemzői

 • Védd meg az Egyesült Államok területét egy határokon átnyúló támadástól, és vedd fel a harcot teljesen új helyszíneken - a mexikói Juareztől a texasi El Pasóig!

 • A dinamikus világítás és árnyékok a valós idejű nappali/éjszakai ciklusok és a folyamatosan változó időjárási rendszer miatt a változó körülményekhez kell alkalmazkodnod.

 • Kibővített támogatás - Vezess halálos légicsapásokat sugárhajtású vadászgépekkel, szerezz mobil fedezéket az egyébként járhatatlan helyzetekben, és töltsd fel a fegyverzetet a csatatéren egy pilóta nélküli tüzérségi MULE segítségével. A játékosok mostantól gyógyíthatják csapatukat a csatatéren, beleértve Scott Mitchell osztagvezetőt is, a teljesen új Medic katonaosztály segítségével.

 • A forradalmian új Cross-Com 2.0 minden eddiginél több információt ad a játékosnak. A bal felső kijelzőn láthatod majd, hogy mit látnak a baráti erők, és egy gombnyomással teljes képernyős nézetre bővítheted, hogy tisztább és pontosabb képet kapj. Ezáltal átfogóbb képet kapsz a teljes csatatérről. Az új teljes parancsnoki nézet példátlan pontosságot tesz lehetővé a taktikai tervek kidolgozásában és kiadásában a csatatéren.

 • Jelentősen továbbfejlesztett mesterséges intelligencia (AI) - Vigyázz a hátad mögé, amikor a lázadók saját csapattagjaikat küldik, hogy oldalba támadják a pozíciódat, vagy a függőleges játékmódot kihasználva előnyös pontokat szereznek, hogy a fenti háztetőkről szedjenek le téged. A továbbfejlesztett osztagtársi mesterséges intelligencia mostantól több olyan információval lát el, amire szükséged van, olyan leíró parancsokkal, mint például az előtted lévő piros teherautó mögött észlelt ellenség.

A szörnyű közel-keleti nukleáris konfliktus nemcsak milliókat ölt meg, hanem a világ üzemanyagellátását is megbénította. Mivel a világnak ebből a részéből származó olaj már nem volt elérhető, a nyersolaj ára hordónként 800 dollárra szökött fel. A hatalmas orosz földterület most a legnagyobb hozzáférhető fosszilis tüzelőanyag-készleteket rejti, így Oroszország gyakorlatilag egyik napról a másikra a világ elsődleges energiaszállítójává vált. A hatalmas gazdasági fellendülésnek köszönhetően Oroszország gyorsan újra szuperhatalommá válik, és katonai ereje is helyreáll. Válaszul Nyugat-Európa nagy része egyesül, hogy létrehozza az Európai Föderációt, egy új nemzetet, amely a 21. század félelmetes szuperhatalmává válik. De a dolgok a tengeren túl is változnak. 2020-ban az Egyesült Államok a Freedom Star építésének befejezésének küszöbén áll, egy vitatott orbitális katonai platform, amely felborítja a világhatalom egyensúlyát. Az Európai Föderáció tiltakozásul kilép a NATO-ból. Az Európai Föderáció, az Egyesült Államok és Oroszország közötti feszültség egyre nő, és hamarosan eléri a töréspontot. A végháború hamarosan elkezdődik. Melyik oldalon fogsz harcolni?

A játék főbb jellemzői

 • Vívj háborút anélkül, hogy valaha is kezedbe vennéd a kontrollert a forradalmi hangvezérlő rendszerrel.

 • Tapasztald meg a III. világháború hátborzongatóan realisztikus látomását a legjobb techno-thrillerek módjára.

 • Fedezz fel 40 lenyűgözően valósághű csatateret Európában és az Egyesült Államokban, köztük Washington D.C.-t, Párizst és Moszkvát.

 • A mélyen testreszabható hadseregek az egységek rangjaival és több száz fejlesztéssel végtelen újrajátszási értéket biztosítanak.

 • Indulj háborúba online egy tartós többjátékos kampányban, teljesen testreszabható zászlóaljakkal és egységekkel.

 • Nézd, ahogy a pusztítás látványos részletességgel kibontakozik a több száz egységet és teljesen elpusztítható környezetet felvonultató hatalmas csatákban.
   

További részek

Tom Clancy's EndWar (Tin)

Tom Clancy's EndWar

Tom Clancy's H.A.W.X. 2

Tom Clancy's H.A.W.X. Xbox One Kompatibilis

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 fémdobozos

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas

Tom Clancy's Splinter Cell Conviction fémdobozos

Tom Clancy's Splinter Cell Conviction Xbox One Kompatibilis

Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent Xbox One Kompatibilis

Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier

Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist Xbox

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!