Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hitman Absolution (18) Deluxe + Figure Xbox 360 (használt)

Ár:
25.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Hitman Absolution (18) Deluxe + Figure játékszoftver
.
Elérhetőség: Külső raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Menny.:db

Leírás

A HITMAN: ABSOLUTION DELUXE PROFESSIONAL EDITION egy prémium keményfedeles művészeti könyvet tartalmaz Tore Blystad játékigazgató előszavával, egy prémium vinilből készült 10"-os 47-es ügynök figurát és egy exkluzív, a kulisszák mögötti "making of" videót, mindezt egy olyan dobozba csomagolva, amely ugyanolyan jól néz ki, mint 47-es ügynök az öltönyében. A HITMAN: ABSOLUTION DELUXE PROFESSIONAL EDITION a játékon belüli ügynökségi fegyverek széles választékához is hozzáférést biztosít, így az eredeti bérgyilkos már a kezdetektől fogva halálos előnyben van ellenségeivel szemben. Az Agency Jagd P22G pisztoly a csendes bérgyilkosoknak való, míg az Agency HX UMP SMG és az Agency SPS 12 félautomata sörétes puska a 47-es ügynöknek ad erőt ahhoz, hogy fejjel előre felvegye a harcot ellenfeleivel. A HITMAN: ABSOLUTION követi az eredeti bérgyilkost, aki eddigi legszemélyesebb megbízatását vállalja. Az Ügynökség által elárult és a rendőrség által üldözött 47-es ügynök egy korrupt és elborult világban találja magát a megváltást keresve.

A játék főbb jellemzői
 

  • Beolvadni: Adja ki magát áldozatának, és rejtőzzön el a nyilvánosság elől. Az álruhák hatalmas választéka mélyreható stratégiákat, új lehetőségeket és a meglepetés erejét kínálja.

  • Rögtönzött fegyverek: Alakítsd át a hétköznapi tárgyakat a halál eszközeivé. Egyedi fegyvereket bárhol találhatsz, ami azt jelenti, hogy a felfedezés elképesztő módon kifizetődő lehet.

  • Ösztönök mód: Lásd a világot a végső bérgyilkos szemével. Jósold meg az ellenséges őrjáratokat, azonosítsd a menekülési útvonalakat, javítsd fel ideiglenesen az álcádat - és összpontosítsd a "Point-Shooting" képességeidet, hogy őrülten pontos lövések sorát zúdítsd a nyakadba.

  • Választás: Minden pályát a saját, egyedi stílusod szerint közelíthetsz meg: Csendes bérgyilkosok, az árnyékból zsákmányolhatsz, és soha nem hagysz nyomot.

  • Akciómániások, fegyverrel a kezetekben törjetek be a jól őrzött bejárati ajtón. Észrevehetetlen vagy könyörtelen, milyen bérgyilkos vagy?

További részek

Hitman Absolution Professional Edition

Hitman Absolution Xbox One Kompatibilis

Hitman Blood Money Xbox One Kompatibilis

Hitman HD Trilogy

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!