Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Resident Evil 6 (18) Col. Ed. (No Shirt) Xbox 360 (használt)

Ár:
27.790 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Resident Evil 6 (18) Col. Ed. (No Shirt) játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: Ingyenes
Menny.:db

Leírás

A Resident Evil™ 6 három alapvetően különböző, de mégis egymásba fonódó történetszálat tartalmaz - mindegyiknek saját főhőse van, akik egyedül vagy együtt játszhatnak offline és online kooperatív játékban. Leon S. Kennedy munkáját Helena Harper amerikai kormányügynök segíti, míg Chris Redfield a bioterrorizmus elleni harcot veszi fel BSAA-társával, Piers Nivans-szal. Végül Jake Muller - bérzsoldos és a híres Albert Wesker fia - visszavág Sherry Birkinggel, az egykori Umbrella tudósok, Annette és William lányával. Mind a hatnak szembe kell néznie egy új borzalommal: a rendkívül fertőző C-vírussal, amely a felkészületlen világra szabadult, és újabb halálos átalakulásokat okoz.

A helyszínek Észak-Amerika, a háború sújtotta kelet-európai Edonia állam és a kínai Lanshiang városa. A robbanások, a dinamikus lövöldözések és a jobb közelharci manőverek, valamint a főszereplők harci képességeinek növekedése mind olyan jellemzők, amelyek a jól ismert akció-horror lövöldét sokoldalúbbá és mindenekelőtt akciódúsabbá teszik, és ezzel megkülönböztetik a korábbi Resident Evil játékoktól. És nem csak a harc tekintetében változtak a dolgok, az élőhalottak is látványosabbak lettek: legyenek azok ütő karú, csápoló csápokkal rendelkező zombik, gyorsabban ugráló mutánsok vagy csoszogó zombik ezrei, mind kihívást jelentenek a játékos ügyességére és taktikájára. A játéksorozat rajongói már nagyon várják, hogy a sorozat két legnépszerűbb főszereplője, Leon S. Kennedy és Chris Redfield együtt szerepeljen egy játékban, és így más-más játékmenetet éljenek át. A játékos tehát számíthat: agresszívabb játékmenetre, mozgékonyabb ismerős és új titokzatos főszereplőkre, irányítható járművekre, különösen látványos produkcióra és szuper zombihordákra.

A játék főbb jellemzői

  • Horror globális szinten - a C-vírus kitörése már nem korlátozódik egy adott területre, hanem világszerte félelmet és rettegést kelt. A helyszínek Észak-Amerika, Kelet-Európa és Kína.

  • Több karakter és egymásba fonódó történetszálak - a játékosok Leon S. Kennedy, Chris Redfield és Jake Muller szerepében élik át a horrort a társaikkal együtt.

  • Szóló vagy kooperatív játék - a Resident Evil™ 6 egyjátékos és kooperatív játéklehetőséget kínál, offline és online egyaránt.

  • Egy új kihívás - szemtől szemben a C-vírus hordozóival, azok minden változatos és halálos formájával. - A zombik visszatérnek a Resident Evil™ sorozatba - de most már képesek futni, a játékosokra ugrani és fegyvereket használni. Sokkal nagyobb fenyegetés és kihívás, mint valaha! - A J'avo nevű ellenséges lények először a kelet-európai válságövezetben jelentek meg, és képesek regenerálódni, ha megsebesülnek. Ráadásul képesek a sérült testrészek szelektív mutációjára, így a játékosoknak azonnal át kell gondolniuk a stratégiájukat, és alkalmazkodniuk kell ehhez a kiszámíthatatlansághoz. - A C-vírus létrehozta a krizmidokat is, amelyek tovább tökéletesítik a mutációs folyamatot, és teljes metamorfózison mennek keresztül, szörnyűséges lények sokaságát szabadítva el.

  • A zsoldosok visszatérése - A játékosok ismét elmerülhetnek a népszerű zsoldos módban.

  • Újratervezett irányítási rendszer - A Resident Evil™ 6 egy fejlettebb irányítási rendszert tartalmaz, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy mozgás közben lőjenek, csússzanak, guruljanak minden irányba, valamint fedezékbe vonuljanak. Hasonlóképpen a közelharci képességek is tovább javultak.

  • Lokalizált nyelv - A Resident Evil™ 6 teljes angol, francia, német, spanyol és olasz nyelvű szinkronhanggal, valamint japán, orosz, lengyel, brazil és portugál felirattal rendelkezik.

További részek

Resident Evil 5 fémdobozos

Resident Evil 5 Gold Edition

Resident Evil 5

Resident Evil 6 fémdobozos

Resident Evil 6

Resident Evil Operation Raccoon City

Resident Evil Revelations

Resident Evil: Revelations 2

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!