Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Crackdown + Mass Effect Xbox 360 (használt)

Ár:
4.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Crackdown + Mass Effect játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.690 Ft
Menny.:db

Leírás

Crackdown 

A Crackdown az első igazán 3D-s játszótérrel a következő generációba repíti az akciójátékok hibrid műfaját. A játékosok minden szükséges eszközzel érvényt szereznek az igazságszolgáltatásnak Pacific Cityben, egy bűnözéssel teli városközpontban, amelyet úgy építettek, hogy a város teljes szélességének, mélységének és magasságának felfedezésére ösztönözzön. A rendkívül innovatív kooperatív játékmóddal - a műfajban először - és egy olyan interaktív világgal párosulva, ahol szinte bármi használható fegyverként, a játékosok az utcák megtisztítása során az igazságszolgáltatás elnyomásának illékony koktélját hozhatják létre. Több mint 100 licencelt zeneszám, a stílusok és műfajok széles skáláját felölelve -- 5.1-es hangzással.

Mass Effect

A galaxis a kihalás végtelen körforgásában rekedt. Minden 50.000 évben egy ősi gépfajta támadja meg a galaxist. A gépek könyörtelen hatékonysággal kiirtanak minden fejlett szerves civilizációt. Csak a technológia szétszórt romjait hagyják maguk után, elpusztítva saját létezésük minden bizonyítékát.Kevesen hisznek ebben az ősi legendában. Te azonban tudod, hogy igaz. A kihalási esemény megállításáért folytatott harc a galaxis legfontosabb küldetésévé vált." "Bűntudat nélkül, habozás nélkül, a törvény határain kívül kell cselekedned." Ez a te küldetésed. Az SS Normandy parancsnokaként Shepard Shepard elit felderítő osztagoddal egy zűrzavaros galaxison fogsz átkelni, egy kétségbeesett versenyben, hogy megállítsd a kegyelmet nem ismerő ellenség visszatérését. Ahhoz, hogy megállítsd ezt az ellenséget, bűntudat nélkül, habozás nélkül és a törvény határain kívül kell cselekedned. Az egyetlen feladatod, hogy megőrizd a civilizált élet biztonságát a galaxisban - bármi áron. Neked kell az emberiség lándzsájának hegyévé válnod, mert csak te tudod, hogy mi forog kockán, ha kudarcot vallasz.Science-fiction szerepjáték: TökéletesítettMaMass Effect lehetővé teszi, hogy létrehozd Shepard parancsnok saját, testreszabható változatát (vagy ugorj be és használd az előre elkészített karaktert), és merülj bele egy epikus sci-fi történet közepébe.

Jellemzők

  • A játékosok egy olyan bűnözéssel teli metropolisz hátterében hajtják végre az igazságszolgáltatást, amely hatalmas léptékű, monstre és aprólékos részletességű.
  • Kooperatív játékmenet a kétszeres vérengzésért - A Real Time Worlds a dinamikus, magával ragadó kooperatív játékmenetre összpontosít, hogy a vérengzés, az akció és az intenzitás megduplázódjon.
  • 3D-s szabad játékmenet - fedezd fel és használd ki a város teljes szélességét, mélységét és magasságát, miközben nem lineáris célokkal szembesülsz számtalan vad és kreatív módon.
  • Minden stratégia és taktika elfogadható, feltéve, hogy a játékosok visszafoglalják az utcákat -- a játékosok képesek lesznek káprázatos sebességgel futni, halált megvető ugrásokat végrehajtani, a legelképesztőbb fegyvereket kezelni, lehetetlen járműmanővereket végrehajtani, hatalmas tárgyakat mozgatni és csonttörő ütéseket mérni.
  • Használd fegyverként a környezetedet - ragadd meg a szemeteseket, járműveket, sőt még az embereket is. Vedd el az ellenségeid fegyvereit, építs barikádokat, sőt, rendezz el robbanóanyagokat, hogy később felrobbantsd őket.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!