Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Halo Reach + Fable 3 Xbox 360 (használt)

Ár:
4.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Halo Reach + Fable 3 játékszoftver
.
Elérhetőség: Külső raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft
Menny.:db

Leírás

A kizárólag Xbox 360-ra fejlesztett Halo: Reach a Halo videojáték-franchise nagy sikerű előzménye, és a Halo-sorozat eddigi legnagyobb játéka.A "Halo" a történelem egyik legnagyobb videojáték-sorozata, és az Xbox legnagyobb példányszámban eladott franchise-ja. A sorozat meghatározta a játékosok egy egész generációját, és megváltoztatta a videojátékokról alkotott képet.

A Halo: Reach a Noble Team, a spártaiak egy csoportjának tragikus és hősies történetét meséli el, akik nagy áldozatokkal és bátorsággal számtalan életet mentettek meg a lehetetlen esélyekkel szemben. A Reach bolygó az emberiség utolsó védelmi vonala a közeledő Szövetség és végső céljuk, a Föld elpusztítása között. Ha elesik, az emberiség a pusztulás szélére kerül.

A játék főbb jellemzői

 • Üdvözöljük a Noble csapatában. "A "Halo: Reach" baljós és hősies történetébe merülsz bele, miközben a Noble Team tagjaként játszol, egy ikonikus spártai katonákból álló osztag tagjaként, akiknek halálos tehetségei ugyanolyan egyediek, mint egyéni személyiségük és testre szabott felszerelésük.

 • Intenzív és epikus kampány. Éld át a "Halo" trilógia alapjául szolgáló eseményeket, ahogy az UNSC és a Covenant katonai erejük csúcsán összecsap egymással. Új fegyverek, járművek és képességek egészítik ki a jól ismert "Halo" arzenált a "Halo" univerzumban valaha látott legnagyobb méretű csatákhoz. A vadul ravasz mesterséges intelligencia (AI) minden egyes összecsapás mélységét és összetettségét növeli, így minden egyes játékmenet egyedi és kihívást jelentő élménnyé válik, függetlenül attól, hogy a játékosok egyedül vagy akár három barátjukkal közösen indítanak-e kooperatív támadást.

 • A végleges többjátékos élmény. A "Halo" sorozat a videojátékok többjátékos élményének aranyszínvonalát állította fel. A "Halo: Reach" folytatja ezt a gazdag hagyományt a többjátékos lehetőségek drámaian kibővített választékával, amely ismét újradefiniálja az online játékok világát.

 • Lenyűgöző technikai fejlesztések. A "Halo: Reach" jelentős előrelépést tesz a művészet, a hangzás, az AI, az animáció és a hollywoodi stílusú speciális effektek következő generációját képviselő, teljesen új motortechnológiával. Vívj hatalmas méretű harcokat a hatalmas, nyitott környezetekben, és harcolj közelről és személyesen új karakterek és lények oldalán, miközben a "Halo"-univerzum mélyén rejlő rejtélyeket fejted meg.

 • Az új társas beállítások lehetővé teszik, hogy olyan emberekkel játssz, akikkel szeretnél, hasonló gondolkodású csapattársakat találj, szavazz a preferált pályákról és játéktípusokról, és aktív névsort is vezethetsz.

 • A partnerkeresés mostantól a "Halo: Reach" minden aspektusában integrált, beleértve a kampánymódot és a tűzharcot is.

 • A következő generációs Firefight módban a játékosok versus módban szállhatnak szemtől szembe, és hihetetlenül mély szintű testreszabást és újrajátszási lehetőséget tesz lehetővé azáltal, hogy a játékosok megváltoztathatják a játékszabályokat és a beállításokat.

 • Az olyan új többjátékos játékmódok, mint az "Invasion" és az "Arena" lehetőséget kínálnak a versengő játékosoknak, hogy soha nem látott módon mutassák meg képességeiket.

 • A Forge-eszközök és a Forge World tér megjelenése lehetővé teszi a játékosok számára, hogy teljesen új pályákat és játékmódokat építsenek, és ezeket megosszák a "Halo" közösséggel az Xbox LIVE-on keresztül. A "Halo" többjátékos élményeinek jövője még évekig tovább fog nőni, és azok fogják alakítani, akik játszanak vele.

 • Játékosok testreszabása és jutalmazása. A "Halo: Reach" lehetőséget ad arra, hogy testre szabd és személyre szabd a Spartanodat a páncél kiegészítők elképesztő választékával, amelyek mind a többjátékos, mind a kampányjátékban megjelennek majd. Minden játékmódban, minden tettedért, minden játékstílusért jutalmat kapsz, értékes krediteket szerezve, amelyekkel további kozmetikai fejlesztéseket oldhatsz fel a fegyvertáron keresztül.

A Fable III-ban, a kritikusok által elismert Xbox 360 exkluzív franchise legújabb részében az új és a visszatérő rajongók most egy epikus kalandba vágnak bele, ahol a koronáért folytatott verseny csak a látványos utazás kezdete. Öt évtized telt el a Fable II eseményei óta, Albion pedig ipari forradalomra érett, de a királyság sorsa veszélyben van.

A játék főbb jellemzői

 • Légy hős és alakítsd a saját sorsodat. A történetmesélés életre kel a "Fable III"-ban, amely téged és hősödet egy epikus utazás középpontjába helyez, amely nyomon követi a forradalmártól az uralkodóig és még tovább tartó felemelkedésedet, minden akció, dráma és humor mellett. Albion világával való interakció még sosem volt ilyen egyszerű és kifizetődő. Az Expressions rendszer egy zseniális új Dynamic Touch funkciót kínál, amely lehetővé teszi hősöd számára, hogy elérje és megölelje egy szerettedet, vagy bosszút álljon azokon, akik elárultak téged. Hősöd, hűséges kutyatársad és még a fegyvereid is a végletekig fejlődnek, tükrözve erkölcsösségedet és személyes harci stílusodat. A játékosok által a "Fable III" világában kialakuló érzelmi kapcsolatok a valaha volt legemlékezetesebb játékban átélt pillanatokhoz vezetnek majd.

 • Ahol a blockbuster akció találkozik a kalanddal. Utazásod a virágzó és iparosodott Albion utcáitól a környező csataterekig tart. az úttörő egygombos harcrendszer lehetővé teszi a játékosok számára, hogy könnyedén kombinálják a különböző stílusokat a fegyvertárukban - közelharci közelharci támadások, távolsági precíziós lövések és gonoszul katasztrofális varázslatok -, hogy az egygombos harci mechanikát teljes körű, izgalmas szintre emeljék, amely végtelen módot kínál a részvételre, kísérletezésre és versenyzésre.

 • Választás és következmény. A "Fable" franchise egyik alaptétele, hogy a játékosok végtelen számú választási lehetőséggel és következményekkel szembesülnek, amelyek hatással vannak a körülöttük lévő világra. Jó vagy rossz, szeretett vagy gyűlölt, karrier kontra család, vagy csak te és hűséges kutyatársad - éld azt az életet, amiről mindig is álmodtál. A döntéseid minden eddiginél mélyrehatóbb kimenetelhez vezetnek, amelyek minden lényedre hatással vannak. Akár kisebb civakodások kimeneteléről döntesz, akár az egész királyság irányát változtatod meg, ezek a kulcsfontosságú döntések örökre megváltoztatják a világot.

További részek

HALO Combat Evolved Anniversary Xbox One Kompatibilis

Halo Reach + Halo Anniversary Double Pack

Halo Reach Ltd Ed

HALO Wars fémdobozos

HALO Reach Xbox One Kompatibilis

Halo Reach Legendary Edition (No DLC)

HALO Wars

Halo 3 & Halo Wars

Halo 3 + Halo 3 ODST

Halo 3 Legendary (+Helmet)

Halo 3 Limited Edition

Halo 3 ODST + Forza 3 

HALO 3 ODST

HALO 3 Xbox One Kompatibilis

HALO 4 fémdobozos

HALO 4 Limited Edition

HALO 4 Xbox One Kompatibilis

 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!