Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Assassin's Creed + 30 cm magas Altaïr szobor Xbox 360 (használt)

Ár:
49.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Assassin's Creed játékszoftver + 30 cm magas Altaïr szobor
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: Ingyenes
Menny.:db

Leírás

Assassin's Creed + 30 cm magas Altaïr szobor

Jeruzsálem, Kr. u. 1191 - A harmadik keresztes hadjárat szétzilálja a Szentföldet. Te egy elit orgyilkos vagy, akit azért küldenek, hogy a keresztesek és a szaracénok oldaláról egyaránt elnyomva az erőket, megállítsa az ellenségeskedést. De miközben a küldetésedet teljesíted, egy összeesküvés kezd kibontakozni. Egy olyan konfliktusba keveredsz, amely nemcsak a Szentföldet, hanem az egész világot fenyegeti. Tapasztald meg a rettegett orgyilkosok erejét. Tetteid káoszba taszíthatják közvetlen környezetedet, és létezésed alakítja a történelem e sorsfordító pillanatának eseményeit.

Jellemzők

  • Légy orgyilkos - sajátítsd el a történelem leghalálosabb és legtitkosabb harcos klánjának képességeit, taktikáit és fegyvereit. Tervezd meg a támadásaidat, csapj le kíméletlenül, és harcolj a menekülésért.
  • Realisztikus és érzékeny környezet - Tapasztald meg az élő, lélegző világot, amelyben minden cselekedetednek következményei vannak. A tömegek reagálnak a mozdulataidra, és vagy segítenek, vagy akadályoznak a küldetéseidben.
  • Akció új dimenzióval - teljes szabadság - Szabadítsd ki célpontjaidat bárhol, bármikor és bárhogyan. Cserkészd be zsákmányodat részletgazdag, történelmileg pontos, nyitott környezetben. Mássz meg épületeket, ülj fel lovakra, vegyülj el a tömegben. Tégy meg mindent, hogy elérd a céljaidat.
  • Éld át újra a keresztes hadjáratok epikus korát - Az Assassin's Creed a 12. század valósághű és történelmi Szentföldjére helyez téged, élethű grafikával, hangulattal és egy élő világ finom, mégis részletes árnyalataival.
  • Intenzív, a valóságban gyökerező akció - Tapasztald meg a gördülékeny és precíz animációkkal vegyített súlyos akciót. Használd a középkori fegyverek széles skáláját, és nézz szembe ellenségeiddel valósághű kardpárbajokban.
  • Next-gen játékmenet - A next-gen konzolokra az alapoktól kezdve kifejlesztett saját fejlesztésű motor lehetővé teszi az organikus játéktervezést, amely nyitott játékmenetet, intuitív irányítási sémát, a környezettel való valósághű interakciót és egy folyékony, mégis éles harci mechanikát kínál.
     

További részek

Assassin's Creed Anthology

Assassin's Creed American Saga ( III + IV Black Flag)

Assassin's Creed Brotherhood Xbox One Kompatibilis

Assassin's Creed Heritage Collection

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!