Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Assassin's Creed American Saga ( III + IV Black Flag) Xbox 360 (használt)

Ár:
9.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Assassin's Creed American Saga ( III + IV Black Flag) játékszoftver (2 db játékot tartalmaz)
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Assassins Creed - Birth Of A New World - The American Saga

Assassin's Creed: Egy új világ születése: The American Saga

Az amerikai saga az USA születéséről tanúskodó három játékot foglalja össze, és tömegesen kínál AAA szabad játékmenetet Assassin's Creed III Az ACIII volt az első nagy törés a sorozat narratívájában. Az AC3 főszereplője egy félig indián, félig angol származású Ratonhnhakéton született férfi, aki az angol Connor Kenway névre hallgat. A játék rengeteg új képességgel rendelkezik, amelyek a korábbi címekben nem voltak jelen, valamint rengeteg új környezettel. A sorozatban először fordul elő, hogy a játékos egyszerre két fegyvert is lóbálhat és használhat, és a vadászat is fontos szerepet kap. Az amerikai forradalmi háború az, ami a játék fő drámáját adja, és a narratívát mozgatja. Connor olyan karakterek világában él és lép kapcsolatba velük, mint George Washington, Benjamin Franklin, Thomas Jefferson és Paul Revere, miközben szülőfaluja, Mohawk falu, a gyarmati határvidék, Boston és New York között utazik. A keleti partvidék a konfliktusok színtere is, és Connor hajóskapitányként részt vehet tengeri harcokban.

Assassin's Creed: Liberation HD

  • A DEFINITÍV LIBERATION-ÉLMÉNY - Az új hardvert teljes mértékben kihasználva a Liberation HD teljes grafikai felújítást, újramasterelt zenét és hangeffekteket, megújult játékélményt és új küldetéseket kínál, amelyek mélyebben belemerülnek Aveline történetébe.
  • EGY FARAGÓ ÚJ ASSZASSIN - Aveline-ként, az Assassin's Creed-saga első játszható női asszaszinjaként ügyességed, ösztönöd és fegyvereid - köztük egy machete, egy méregpisztoly, egy ostor és egy párbajpisztoly - kell használnod, hogy levadásszd és kiiktasd ellenségeidet. Változz álruháról álruhára, Assassinként közvetlenül támadhatsz az ellenfelekre, hölgyként gonosz csapdákba csábíthatod az ellenséget, vagy rabszolgának adhatod ki magad, hogy lázadást szíts, és így elkerüld üldözőidet.
  • FEDEZD FEL A TELJES ASSASSIN'S CREED TÖRTÉNETÉT - A Liberation HD egy egyedülálló történettel, amely fényt derít az Abstergo Industries aljas üzleteire, és bemutatja Aveline-t, az Assassin's Creed univerzum új karakterét, aki az Újvilágban kiéleződő asszaszin és templomos konfliktus középpontjában áll.
  • TÚLÉLJ AZ ÚJ VILÁGON - Gyönyörködj a részletgazdag világban az AnvilNext motornak köszönhetően, amely úttörő fizikával, animációval és innovatív harcrendszerrel rendelkezik. Manőverezd ki ellenségeidet a louisianai mocsárban az egyedülálló Tree Navigation rendszerrel, és likvidáld őket felülről halálos pontossággal. Merülj mélyre a víz alatt, miközben elveszett maja kincsek után kutatsz, de légy résen, mert nem Aveline az egyetlen ragadozó, aki az ellenséges vadonban leselkedik.

Assassin's Creed IV: Black Flag

A kalózok aranykora.

Az Assassin's Creed IV Black Flag 1715-ben kezdődik, amikor a kalózok törvénytelen köztársaságot alapítottak a Karib-tengeren, és uralták a szárazföldet és a tengereket. Ezek a törvényen kívüliek megbénították a haditengerészeteket, leállították a nemzetközi kereskedelmet, és hatalmas vagyonokat fosztogattak. Fenyegették az Európát uraló hatalmi struktúrákat, milliók képzeletét inspirálták, és olyan örökséget hagytak maguk után, amely máig fennmaradt.

A TERMÉK JELLEMZŐI

  • A Karib-tenger a 18. század hajnalán: Fedezd fel a valaha létrehozott legteljesebb Assassin's Creed-világot. Állj olyan legendás kalózok közé, mint Feketeszakáll, Calico Jack és Benjamin Hornigold, miközben törvénytelen köztársaságot alapítasz a Bahamákon, és újra átéled a kalózok aranykorát meghatározó, valóban robbanásszerű eseményeket. Kingstontól Nassauig fedezz fel 50 egyedülálló helyszínt, ahol kalózok életét élheted. Kapitánykodj és alakítsd ki saját hajódat, keress elveszett kincseket, vadássz ritka állatokra és fosztogass víz alatti hajóroncsokat.
  • Edward Kenway: Ebbe a világba hajózik egy fiatal, pimasz és félelmetes kapitány, Edward Kenway. A karddal való ügyessége és a tekintély megvetése tiszteletet szerez neki az olyan kalózlegendák körében, mint Feketeszakáll, de belekeveredik egy ősi konfliktusba, amely azzal fenyeget, hogy elpusztít mindent, amit a kalózok felépítettek.
     

További részek

Assassin's Creed Anthology

Assassin's Creed Brotherhood Xbox One Kompatibilis

Assassin's Creed Heritage Collection

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!