Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SSX Xbox 360 (használt)

Ár:
3.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű SSX Xbox 360 játékszoftver
.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft
Állapot: Használt
Menny.:db

Leírás

Az EA SPORTS™ SSX minden idők egyik legelismertebb játéktermi franchise-ának modernkori újragondolása lehetővé teszi a játékosok számára, hogy megtapasztalják a franchise jellegzetes szórakozását és az adrenalinnal teli játékmenetet a világ ikonikus hegyvidékein.

A NASA topográfiai műholdas adatait felhasználva egy hatalmas világot térképeztünk fel, amelyet a játékosok felfedezhetnek. Az SSX kilenc kiterjedt hegyvidéken keresztül minden egyes futamban valóságot meghazudtoló játékmenetet kínál, így a játékosok versenyezhetnek, trükközhetnek és túlélhetnek a hatalmas, nyílt hegyekben. Emellett az Explore, a Global Events és a RiderNet - az SSX ajánlómotorja - egy olyan online funkciókészlet élére áll, amely forradalmasítja a játékosok közösségi versenyzését, így szórakoztató és egyszerű lesz a barátokkal való versenyzés a saját időbeosztásod szerint.

A játék főbb jellemzői

  • Hódítsd meg a bolygó hegyeit - Az Antarktisztól Afrikáig, a Himalájától az Alpokig a játékosok a Föld bolygó kilenc legikonikusabb hegyvonulatába csöppenhetnek. A NASA topográfiai adatai és a saját fejlesztésű Mountain Man eszközünk segítségével az ikonikus hegyvonulatok mindegyikét eltúloztuk, hogy az SSX-hez hű játékélményt nyújtsunk.

  • Race it -A tipikus versenyzési élményt messze meghaladó SSX lehetővé teszi a játékosok számára, hogy hatalmas, nyílt hegyeken száguldozzanak lefelé, többféle magassággal, és láthatatlan falak nélkül, amelyek beszorítják a játékost.

  • Trick it - A valóság törvényeit megkerülve az SSX lehetővé teszi a játékosok számára, hogy olyan trükköket mutassanak be, amitől még a világ legjobb snowboardosai is megrémülnének. Felejtsd el az 1260°-os Double Mctwistet, az SSX-ben, ha még mindig mindkét lábad a deszkához van rögzítve, miközben 200 láb magasan pörögsz a levegőben, akkor még mindig kezdő vagy. A kifinomult trükkrendszerrel és a szintekkel, amelyeket úgy terveztek, hogy minden kanyarban trükklehetőségeket kínáljanak, a Tricky-mérő feltöltése elengedhetetlen.

  • Survive it - A nagy hegyi snowboardozás által inspirált új játékelem, az SSX arra kéri a játékosokat, hogy túléljék a világ legveszélyesebb lejtőit. Az anyatermészet ereje által kihívott játékosoknak túl kell élniük lavinákat, hóviharokat, fagyos hideget és még sok mást, miközben lefelé haladnak ezeken a természetes főnöki csatákon.

  • Fejlett fizika - A jelenlegi konzolgeneráció erejét kihasználva az SSX egy forradalmi fizikamotorral jelentkezik, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy szinte bármit meglovagoljanak és trükközzenek a környezetben, láthatatlan falak és akadályok által nem korlátozva.

  • Fejleszthető felszerelés - A különböző sebességű deszkáktól a nagyobb távolságokat lehetővé tevő szárnyas ruhákig, fejleszd a felszerelésedet, hogy gyorsabban tudj motorozni, magasabbra tudj trükközni és tovább élj.

  • Régi és új karakterek - A rajongók által kiválasztott kedvenc karakterek visszatérnek az SSX-be, és néhány új arc is csatlakozik a franchise-hoz. A visszatérő karakterek közé tartoznak: Elise, Kaori, Mac, Psymon, Moby és Zoe.

  • Fedezd fel - Fedezd fel az SSX hatalmas világának minden cseppjét. Állítsd be a leggyorsabb idődet a Race Drops-on, érd el a legmagasabb pontszámot a Trick Drops-on, és ereszkedj le a hegyről, amennyire csak tudsz a Survival Drops-on. A hagyományos ranglista mellett, amely a barátaid megdönthető idejét mutatja, a barátaid futásainak szellemei is láthatók a világodban, és pontosan megmutatják, hogyan oldották meg az adott futást. Kihívhatod barátaid szellemeit, vagy hagyhatod, hogy a saját szellemed győzelmeket és vereségeket jegyezzen, miközben távol vagy a konzolodtól.

  • Globális események - Folyamatos globális verseny az SSX-univerzum minden pontján valós időben, valódi emberek ellen. Az események egyetlen futásig, órákig vagy akár napokig is tarthatnak, miközben barátaid és legközelebbi versenytársaid folyamatosan ki-be lépnek a közvetlen környezetedből. Tegyél közzé időt, és lépj feljebb vagy lejjebb a ranglistán, még azután is, hogy kikapcsoltad a konzolodat.

  • RiderNet - A Need for Speed hihetetlen Autolog motorja által inspirált RiderNet lesz a játékosok útikalauza az SSX világában. Lehetővé teszi a játékosok számára, hogy "kedveljék" kedvenc pályáikat, új pályákat és barátokat ajánljanak a játékosnak, rámutatnak a játékosoknak azokra a szellemekre, akik megdöntik a pontszámukat, és még sok másra.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!