Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SBK 09 Superbike World Championship Xbox 360 (használt)

Ár:
2.990 Ft
Eredeti SBK 09 Superbike World Championship Xbox 360 játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

A Superbike-világbajnokság hivatalos játéka nagyobb és jobb, mint valaha. Teljesen új 3D-s környezet, teljes hangsáv, nehézségi módok, amelyek lehetővé teszik, hogy az első alkalommal versenyzőtől a profi versenyzőig élvezd az SBK09-et, ugorj be egy teljes 8 játékosos online teljes bajnokságra, vagy csak egy gyors versenyre.

Az SBK 09 Superbike világbajnokság a bajnokság végső élményét kínálja. Pályák, csapatok, versenyzők, minden változatlanul ott van, hogy a játékos átérezze a valódi motorverseny adrenalinlöketét.A játék minden funkciója drámaian javult a korábbi kiadásokhoz képest, beleértve a teljes pálya felújítását és a megújult felhasználói felületet. Az új funkciók közé tartoznak: új 3D-s környezetek, új csapatok, új játékszerkezet és új játékmódok. A boxokat újratervezték, hogy a lehető legközelebb álljanak a valósághoz. És ami a legizgalmasabb... a motorok teljesítménye a valós társaik pontos adatain alapul, és a játékos minden egyes beállítást finomhangolhat, amit egy igazi versenymérnök tud. Nem is beszélve a dobogóról, amely ott vár a győztesre.

Öt játékmód, amelyet egyjátékosra terveztek: Azoknak pedig, akik szeretik a többjátékos módok adrenalinját, az SBK 09 Superbike World Championship 3 online játékmódot kínál, kezdve a Quick Race-től a Championship és a Team Championship játékmódokig. Végül, de nem utolsósorban a verseny még izgalmasabbá válhat a letölthető Online Time Attack játékmóddal.

További részek

SBK 08 Superbike World Championship

SBK 09 Superbike World Championship 09

SBK 2011

SBK Generations

SBK X Superbike World Championship

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!