Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

FUEL Xbox One Kompatibilis Xbox 360 (használt)

Ár:
3.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 FUEL Xbox One Kompatibilis játékszoftver
.
Elérhetőség: Külső raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft
Állapot: Használt
Menny.:db

Leírás

A FUEL forradalmasítja a több terepen zajló versenyeket a versenyjátékok valaha volt legnagyobb környezetével, és a játékosok számára egy elképesztő, több mint 5000 négyzetmérföld (14 000 km²) méretű, határok nélküli játékteret kínál. A FUEL megteremti a végső, mindenhová eljutó versenyélményt, és a játékosok vadul különböző terepeken versenyeznek majd, és látványos, halált megvető mutatványokat hajtanak végre, miközben több tucat változatos két- és négykerekű járművel versenyeznek, és felfedezik ezt a példátlan méretű, epikus világot. A FUEL egy olyan alternatív jelenben játszódik, amelyben a Föld egész területeit elpusztították az évtizedek óta tartó környezetszennyezés okozta éghajlatváltozás hatásai. Itt az olajárak az egekbe szöktek, és mégis egy újfajta autóversenyző-függő veszi birtokba a pusztaságot, aki egy teljesen új, extrém sportban méri össze a saját maga által tuningolt, mocskos járműveit egymással, miközben az üzemanyag-utánpótlásért versenyeznek.

A győzelemhez be kell járni a pusztaságokat, hogy megmérkőzzünk a legjobbakkal; a szökőár sújtotta csendes-óceáni partvidéktől a nevadai pusztaságokon át, beleértve a Grand Canyont is, fel az alattomos, hófödte hegyeken, sűrű erdőkön, száraz sivatagokon, elhagyott tóparti üdülőhelyeken és még sok más helyen. Ezt a hatalmas, nyílt végű tájat egy dinamikus időjárási rendszer kelti életre, teljes nappali és éjszakai átmenetekkel, ragyogó napsütéssel, szakadó esővel és mindennel, ami a kettő között van, valamint pusztító tornádókkal, homokviharokkal, zivatarokkal, villámcsapásokkal és hóviharokkal, amelyek a verseny közepén stratégiaváltást igényelnek. A játék kiegészül azzal a lehetőséggel, hogy online felfedezheted ezt a hatalmas világot, és több száz többjátékos kihívásban versenyezhetsz.

A játék főbb jellemzői

  • Többjátékos támogatás, beleértve a 2-16 játékos online támogatást az Xbox LIVE-on keresztül, valamint a lehetőséget, hogy online versenyezz a barátaiddal mind a 70 karrierfutamon, valamint az online szabadedzéseken.

  • Nyílt világú versenyzés a 14 000 négyzetkilométeres streaming játékvilágban és 100 000 mérföldnyi pályán.

  • Több mint 70 egyedi jármű, mindegyik GPS-támogatással, hat különböző osztályban, köztük: motorok, ATV-k, izomautók, SUV-k, buggy-k és teherautók.

  • Extrém időjárási hatások és körülmények az esőtől a havon át a homokviharokig és a pusztító tornádókig, amelyek befolyásolják és fokozzák a verseny kihívását.

  • Sokféle versenytípus és kihívás, többek között: időfutamok, ellenőrzőpontos versenyek, körversenyek és raid versenyek.
     

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!