Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Of Orcs and Men Xbox 360 (használt)

Ár:
8.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Of Orcs and Men játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Egy brutális, háborúban álló világban, ahol az Emberek Birodalma igyekszik kiterjeszteni uralmát és ráerőltetni hitét, a goblinokat módszeresen üldözik és lemészárolják, míg az orkokat, ha nem halnak meg a csatában, rabszolgasorba taszítják.

Játssz Arkaïl szerepében, aki a legendás Bloodjaws légió elit ork katonája, az Emberiség elleni háború győzelmének szentelt harcosok ligája. A harcosok veterán csoportjaként, akik a legbrutálisabb csatákat is megélték, a Bloodjaws-t egy olyan küldetés végrehajtására rendelték ki, amely megváltoztathatja a háború menetét: meg kell ölni azt az embert, aki minden vérontásért felelős, azt, aki évek óta arra buzdítja az emberi tömegeket, hogy gyűlöljék és harcoljanak a zöldbőrűek ellen... magát a Császárt.

Goblin, Styx hamarosan csatlakozik hozzád, hogy segítsen neked a küldetésedben. Ő minden, ami Arkaïl nem. Míg Arkaïl a hihetetlen ereje miatt a hatalomra összpontosít, addig Styx a sötétebb erők és a lopakodási képességek előnyeit élvezheti, ami tökéletes bérgyilkossá teszi. A Nagy Fal lábánál lévő mocskos sikátoroktól az Emberek Birodalmának mélységeiig hőseid a legnagyobb veszélyekkel fognak szembenézni epikus küldetésük során.

A játék főbb jellemzői

  • Az Of Orcs And Men egy szerepjáték RPG, 15-20 óra játékidővel.

  • Tapasztald meg a 2 különböző megközelítést és válts az ork és a goblin között a kalandjáték során.

  • Érett és sötét hangulat

  • Először testesíted meg a zöld bőröket, hogy harcoljaz emberek ellen!

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!