Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Metal Gear Rising Revengeance Ltd Ed Xbox 360 (használt)

Ár:
38.590 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Metal Gear Rising Revengeance Ltd Ed játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: Ingyenes
Menny.:db

Leírás

Metal Gear Rising Revengeance izgalmas új területre viszi a híres METAL GEAR-franchise-t, és egy teljesen új, eddig soha nem látott akcióélményt nyújt. A Metal Gear Rising a Kojima Productions és a Platinum Games világszínvonalú fejlesztőcsapatait egyesítve, a METAL GEAR RISING: REVENGEANCE a világ két legelismertebb csapatát egyesíti azzal a közös céllal, hogy a játékosoknak egy olyan friss, szinergikus élményt nyújtson, amely a tiszta akció és az epikus történetmesélés legjobb elemeit ötvözi, mindezt a kiterjedt MG univerzumon belül. A játék bemutatja Raiden-t, mint központi karaktert; egy gyerekkatonát, aki félig ember, félig gép kiborg nindzsává változott, egy nagyfrekvenciás katana pengével és egy bosszútól fűtött lélekkel felszerelve. A közeljövőben a kiborg technológia általánossá vált a társadalomban. Három év telt el a Patriots rendszer összeomlása óta, amely titokban, az árnyékból irányította a globális hatalmi egyensúlyt. A béke azonban továbbra is elérhetetlen.

A kibernetikus technológia elterjedése instabilitást és konfliktusokat vált ki, mivel a kereskedelmet irányítók egyre nagyobb hatalomra tesznek szert. Továbbá, a nagy "Magán Katonai Társaságok", vagy PMC-k, amelyeket a Hazafiak támogattak és irányítottak, összeomlottak, és számtalan, a nagyobb bűnszervezetekből származó, szélhámos egységet hoztak létre. Ezek a renegát PMC-k, amelyek kiborg technológiát alkalmaznak, egyre bomlasztóbbá váltak, és tetszés szerint változtatták a politikát és a hatalmat. A "Maverick Security" nevű békefenntartó PMC tagjaként Raiden az életek védelmének és megmentésének mantrája szerint él. De ahogy a világ egyre jobban belesüllyed az aszimmetrikus háborúkba, az egyetlen út, amely előreviszi őt, a múltjának megoldása, és mindennek a felszámolása, ami az útjába áll.

A játék főbb jellemzői

  • A legújabb METAL GEAR konzolos játékélmény, amely egy teljesen új stílusú, frenetikus akciójátékkal és a központi karakterrel, Raiden-nel, a kiborg nindzsával, aki a nagyfrekvenciás katana pengéjével vág át mindent, ami a bosszúálló útjába áll!

  • A METAL GEAR RISING a Kojima Productions és a Platinum Games fejlesztői erőműveit egyesítve, a METAL GEAR RISING: REVENGEANCE egy gyors és gördülékeny játékstílust kínál, amelynek középpontjában a katana alapú harc áll a METAL GEAR univerzumon belül.

  • Fejlett technológia: A neves fejlesztőkből álló hibrid csapat által készített játéktechnológia a grafika, a stílus és a villámgyors akciójáték határait ígéri.

  • ZanDatsu' vágási mechanika: A játékvilágon belül a játékosok képesek lesznek kihasználni a létrehozott - "mindent átfogó vágási síkot valós időben". Vágj bármit, bármikor, bárhol.

  • A limitált kiadás tartalmazza: a játék teljes példányát, a hivatalos soundtracket, a limitált kiadású 2 oldalas Steelbookot és egy exkluzív, nagyfrekvenciás katana pengés plazmalámpát.

További részek

Metal Gear Rising Revengeance Xbox One Kompatibilis

Metal Gear Solid (HD Collection)

Metal Gear Solid 5 Ground Zeroes

Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain

Metal Gear Solid HD Coll. LE & T-Shirt

Metal Gear Solid HD Collection fémdobozos

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!