Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Littlest Pet Shop: Friends Wii (használt)

Ár:
9.180 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Fogd meg a barátaidat, fogd meg a háziállataidat, itt az ideje bulizni! A Littlest Pet Shop videojáték második kiadása elhozza a bulit hozzád a mókás háziállatok és legjobb barátaik új szereplőgárdájával. Játssz rengeteg új minijátékot, és fedezz fel új városokat kedvenc háziállataiddal. A továbbfejlesztett többjátékos funkcióknak köszönhetően megduplázhatod a szórakozást, ha a legjobb barátoddal játszol!

Vállalj küldetéseket, kézbesíts meghívókat, szolgálj fel fagylaltot, és stylistold a háziállataidat, miközben felkészülsz az év legnagyobb Littlest Pet Shop bulijára. És készülj fel néhány meglepetésre az út során, mint például egy teljesen új, titokzatos kisállat, aki lehet, hogy felbukkan a partidon!

A játék főbb jellemzői

  • Egy teljesen új titokzatos háziállat érkezik a városba, és csak játszanod kell, hogy meglásd, mi bukkan fel még.

  • Gyűjtsd össze az összes új, személyiséggel teli háziállatot! Ismerd meg a dán dogot, a pávát, a collie-t, a katicabogarat és még sok más kedvenc háziállatot.

  • Minden háziállatnak van egy legjobb barátja, aki segít nekik felkészülni a bulira! Ráadásul a teljes kooperatív játékmód lehetővé teszi, hogy te és a valódi legjobb barátod együtt élvezzétek a mókát.

  • Egy teljesen új történet kalauzol végig az utadon, miközben minijátékokat játszol és feladatokat teljesítesz, hogy közelebb kerülj az ünnepséghez.

  • Tervezz saját kiegészítőket, és stílusosítsd ki kedvenceidet a saját, egyedi stílusod szerint.

További részek

Littlest Pet Shop

Littlest Pet Shop Friends

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!