Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Just Dance 3: Special Edition Wii (használt)

Ár:
3.979 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A Just Dance visszatért, és a buli nagyobb, mint valaha. A Just Dance 3 új fordulatot ad a már eddig is népszerű és addiktív táncjátéknak.


A Just Dance 3 49 zeneszámmal indítja be a bulit több műfajból, népszerű előadókkal és listavezető zeneszámokkal. Bármilyen alkalomról legyen is szó, a Just Dance 3 csodálatos hangsávja és szórakoztató játékfunkciói beindítják a bulit, és barátaid egész éjjel táncra perdülnek.
Nem tudtál ellenállni a késztetésnek, hogy csatlakozz a bulihoz, most már képtelen leszel elhagyni azt. A tökéletes zenei és táncos élmény 2011-ben visszatér, és ez most még nagyobb, mint valaha!

A játék főbb jellemzői

  • Légy a zenekar tagja: Most akár 4 párhuzamos táncprogrammal, itt az idő, hogy tündökölj! Minden játékos megkaphatja 15 perc hírnevét a zenekar minden egyes tagjának egyedi koreográfiáival és mozdulataival.

  • Rázd meg a világot! A Just Dance 3 segítségével dinamikus környezetekkel hozhatod le a házat a lábadról. Figyeld, ahogy a háttér változik, miközben progresszív mozdulatokat hajtasz végre.

  • Just Sweat It Out: A népszerű Just Sweat mód több edzéstervvel és lejátszási listával bővül. Maradj fitt, érezd jól magad, és Just Dance

  • Dance 'Til You Drop: Használd a Party módot, és veszítsd el magad a zenében! Nem kell a menük között navigálnod, nem kell megállnod, hogy kiválaszd a következő dalt... A Just Dance 3 egy non-stop táncot ad neked...... Készülj fel a hajnalig tartó táncra!

  • Túl szégyenlős vagy a tánchoz... de szeretsz énekelni?! Minden zeneszámban megjelenik a dalszöveg a képernyőn. Így még ha a hangoddal nem is szerzel pontokat, a közönséggel biztosan kapsz néhányat!

  • Csak nem tudsz betelni: A Just Dance 3 továbbra is tartalmazza a mindenki által kedvelt módokat, mint a Classic Mode, Duet Mode, Medley, Simon Says és még sok más.

További részek

Just Dance 

Just Dance Best Of

Just Dance Kids

Just Dance Disney party

Just Dance Disney party 2

Just Dance 2

Just Dance 2 Extra Songs

Just Dance 3

Just Dance 3 Special Edition

Just Dance 4

Just Dance 2014

Just Dance Kids 2014

Just Dance 2015

Just Dance 2016

Just Dance 2017

Just Dance 2018

Just Dance 2019

Just Dance 2020

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!