Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Jane's Advanced Strike Fighters Xbox 360 (használt)

Ár:
8.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Jane's Advanced Strike Fighters játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A Jane's Advanced Strike Fighters a fiktív Azbarisztánban játszódik; az egykor nagyszerű nagy nemzetet egy évtizedes polgárháború, majd egy majdnem egy évtizedes nyugtalan béke szakította darabokra.A tízéves háború hatalmas területi nyereséget hozott az Azbarisztán Északi Népköztársaságnak és az azt irányító politikai pártnak, az Északi Néppártnak, így az egész országot ők irányítják, kivéve az olajban gazdag tartományt, amely Dél-Azbarisztánból maradt meg. A Dél-Azbarisztáni Demokratikus Front Dél-Azbarisztánnak csak a Nyugat segítségével sikerült megtartania Északot, amely katonai és logisztikai segítséget nyújt az apró államnak, cserébe a hatalmas készleteikből származó olajexportért.

Lehetőséged lesz arra, hogy átvedd Razor századvezető szerepét, és vezesd a harcot Azbarisztán újraegyesítéséért és a Nyugat létfontosságú érdekeinek védelméért.A Jane's Advanced Strike Fighters egy intenzív modern repülési akciószimulátor, amely egy epikus, 16 küldetéses történetet tartalmazó játékélményt kínál, amely a légi harcot a következő szintre emeli, magával ragadó ellenségekkel, légi csatákkal, kiterjedt csataterekkel és 30 hiteles, licencelt vadászgéppel.Intenzív, kiterjedt többjátékos mód - 16 játékos többjátékos harc, hogy online folytasd az akciót és a hadszínteret. Továbbá tartalmazza a teljes kampány co-op játékot, amely 2-4 játékosnak ad helyet.

A játék főbb jellemzői
 

  • A pilótaülésbe ültet téged, mint egy amerikai osztagvezető, aki egy régóta esedékes háború közepén van, hogy újraegyesítse az egykor büszke Azbarisztán országát.

  • Vegyél részt az azbári polgárháborúban 16 izgalmas küldetésen keresztül.

  • Ravasz ellenségek északról - Vedd fel a légi, szárazföldi és tengeri erők masszív támadását, és csak másodpercek döntenek a győzelem vagy a vereség sorsáról.

  • Harc szárazföldön, levegőben és tengeren - Több mint 65 000 km2 összefüggő terep, köztük városok, ipari központok, hegyvidékek és sivatagok.

  • Hozzáférés több mint 30 repülőképes repülőgéphez az Egyesült Államokból, Európából, Oroszországból és Kínából; a következő generációs vadászgépek legjobbjait is tartalmazza, mint például az F-22A Raptor, az F-35 Lightning II, az orosz Szu-35 Super Flanker és a legújabb gép, az 5. generációs PAK-FA.
     

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!