Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Harley Pasternak's Hollywood Workout Xbox 360 (használt)

Ár:
17.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Harley Pasternak's Hollywood Workout  játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A Harley Pasternak's Hollywood Workout közvetlen hozzáférést biztosít ahhoz az edzésprogramhoz, amelyet a hollywoodi hírességek használnak, hogy formába hozzák magukat! Maga Harley Pasternak a saját személyi edződ, aki segít neked elérni fitneszcéljaidat a jellegzetes 5-faktoros programjával.

Fuss, ugorj, guggolj és eddz Harley-val mindössze napi 25 percben, heti öt napon át. Figyeld a fejlődésedet Harley személyre szabott visszajelzéseivel és táplálkozási tippjeivel. Hozd magad vörös szőnyeges formába Harley Pasternak Hollywood Workoutjával!

A játék főbb jellemzői

  • Soha ne hagyjon ki egy edzést sem, és maradjon motivált, ha nyomon követi a fejlődését a Fitness Tracker segítségével, egy részletes naptárral, amely nyomon követi, hogy mely napokon edzett, a naponta szerzett pontokat és a programból hátralévő időt.
  • Eddz olyan stílusos környezetben, mint a Harley hírességek ügyfelei, például egy tengerparti lakásban, egy Los Angeles-i belvárosi loftban és egy Hollywood Hills-i otthonban.
  • Hozzáférés hollywoodi titkokhoz, beleértve a diétás stratégiákat és táplálkozási étkezési terveket magától Harley-tól, amelyek segítenek fogyni és fitté válni anélkül, hogy éhesnek éreznéd magad.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!