Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Far Cry 4 Xbox One (használt)

Ár:
5.490 Ft
Eredeti Far Cry 4 Xbox One játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

A Far Cry 4 elődje legendás játszhatóságára épül. Next-gen élményekben gazdag, nyílt világával, integrált drop-in/drop-out kooperatív játszhatóságával igazi szórakozást nyújt.

A Himalája csúcsai alatt rejlő Kyrat vidéke az erőszak hagyományaiban van elmerülve. Ön Ajay Ghale karakterét személyesíti meg, aki útban Kyrat felé anyja utolsó kívánságát szeretné teljesíteni, eközben egy olyan vidéken találja magát, ahol polgárháborúk zajlanak, melyeknek célja Pagana Mina diktátor megtorló uralmának legyőzése. Kutasson ebben a hatalmas és nyitott világban, ahol minden sarkon veszély és kiszámíthatatlanság les Önre. Minden döntése számít és minden másodperc történet író jellegű. Legyen üdvözölve Kyratban.

  • Fedezze fel a Far Cry által létrehozott játék világának változatosságát. Sűrű erdőkön át a Himalája havas tájaig minden élő ... és halálos.
  • Kyrat vadállatok otthona. Útja során fontos tudnia, hogy Önre is vadászhatnak...
  • Fedezze fel gyrocopterrel ezt az ellenséges vidéket. Egy hat tonnás elefánt ereje segítségével győzze le ellenségeit.
  • Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb fegyvert, attól függetlenül, hogy milyen őrült vagy előre megjósolhatatlan maga a misszió. A változatos és sokrétű arzenálnak köszönhetően mindenre készen áll.
  • Útja során nem kell egyedül lennie. A Far Cry 4 lehetővé teszi egy másik játékos csatlakozását/ elválását egy tetszőleges helyen, melynek köszönhetően kooperatív játékot élhet át egy igazán next-gen szellemben. Fedezze fel és kutassa át Kyrat világát társa segtségével.
  • A Far Cry 4 során nemcsak Kyrat világát, hanem gazdag mitológiát is felfedezheti. Merüljön el saját gondolatai mélységében, és fedezze fel Shangri-La lelki világát. Shangri-La egy legendás város, amelyet a halandók gyakran  a megvilágosodás reményében keresnek fel. Harcoljon mítikus harcoskén a rettenthetetlen fehér tigris oldalán, aki Shangri-La védelmezője. Működjön közre vele abban a reményben, hogy legyőzi ellenfeleit, akik elfoglalták Shangri-La városát, s így visszaállhat Kyrat városában a nyugalom és a béke.
  • Játszon az új multiplayer módban, akár a Golden Path felkelés katonájakén, vagy mint az ókori Kalinag törzs tagja.
  • Készítse el, és ossza meg saját térképeit a magas teljesítménnyel rendelkező térkép szerkesztő segítségével.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!