Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Deadfall Adventures CE Xbox 360 (használt)

Ár:
14.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Deadfall Adventures CE játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

1938. James Lee Quatermain sokoldalú ember, de a pénz megtartása nem tartozik ezek közé. James hivatása szerint kalandor, akárcsak legendás dédapja, Allan Quatermain. És tudja, hogyan lehet ebből a híres nevéből pénzt kicsikarni, miközben megveti azt. Megveti azokat, akik hisznek dédapja természetfeletti történeteinek, és azokat is, akik gúnyt űznek belőlük, egyaránt. Ennek megfelelően Quatermain nem túl lelkesen kíséri el Jennifer Goodwint, egy amerikai ügynököt és egykori kollégáját egy egyiptomi templomépítményhez, hogy visszaszerezzen egy ősi leletet - Atlantisz szívét. Nem hisz a lelet állítólagos élénkítő tulajdonságaiban, és az sem érdekli a legkevésbé, hogy az Ahnenerbe, az okkultizmusra szakosodott náci hivatal egyik részlege is a Szívre pályázik. De az életnek megvan a maga módja arra, hogy megváltoztassa az ember szemléletét.

Quatermain hamarosan egy világméretű vadászat részese lesz - Egyiptom viharos sivatagjaitól a sarkvidék jeges mélységein át egészen Guatemala gőzölgő dzsungeléig. A rég elfeledett templomépítményekben a hajsza izgalma felébreszti Quatermainben az igazi kalandort, miközben ő és Goodwin ügynök igyekeznek egy lépéssel a nácik és az oroszok előtt járni, egy lépéssel közelebb kerülni Atlantisz szívének megszerzéséhez. És e templomok mélyén, ahol ősrégi őrzők ébrednek fel örök álmukból, James hamarosan megtudja, hogy dédapja történetei nem is olyan őrültségek, mint amilyennek eddig hitte. Mert minden dolog örökké él, bár időnként alszik és feledésbe merül.

Tartalom

  • Klasszikus "akció/kaland" játékmenet első személyű perspektívából. Az intenzív lövöldözések gyors tempójú akcióját kombinálja a kalandjátékkal, amely jutalmazza a játékosokat a felfedezésért, a rejtvények megoldásáért és a "kevésbé járt utakért".
  • Utazó felszerelés: iránytű, kincses térképek, jegyzetfüzet és zseblámpa - szükséges az ősi rejtvények megoldásához, a kincsek megtalálásához és még bizonyos típusú ellenségekkel való harchoz is.
  • Környezeti csapdák használata az ellenségek sok látványos módon történő kiiktatásához
  • Egzotikus, festői helyszínek a világ minden tájáról - Egyiptom, sarkvidék és elfeledett maja romok
  • A klasszikus kalandfilmek szelleméhez hű, lebilincselő történet
     

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!