Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dead or Alive 5 Xbox 360 (használt)

Ár:
5.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Dead or Alive 5 játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A Dead or Alive 5 a jellegzetes harcstílusát az MMA harci technikákkal házasítja össze, hogy a régi és új játékosok számára egyaránt nagyot rúgjon. A világ minden tájáról származó, vizuálisan lenyűgöző jelenetek és a keményen ütős szereplők keveredése ismét a Dead or Alive harcosok szerepébe helyezi a játékosokat. A DoA 5-ben a színpadok nem csupán a harcot kísérő vizuális háttérként szolgálnak, hanem a harcosok erősségeire játszanak. A harc előrehaladtával a háttér megváltozik, és kölcsönhatásba lép a játékosokkal. A képzett harcosok képesek lesznek kihasználni ezeket a dinamikus színpadokat, hogy kemény ütéseket hajtsanak végre, új akadályok elé állítva ellenfeleiket, olyan egyedi élményt nyújtva, amitől elakad a lélegzeted.

Mivel minden egyes csata új szintre emeli a részvétel szintjét, maguk a harcosok is egyre összetettebbé válnak. A Dead or Alive 5-ben a játékosok még jobban beleélhetik magukat az akcióba, hiszen látják, ahogy a harcosok egyre több energiát izzadnak. A játékosok az online többjátékos módokban is felpörgethetik a versenyt, ahol a harcosoknak meg kell tanulniuk kihasználni erejüket és gyengeségeiket, hogy K.O.-zzák kihívóikat.

Online csaták - Teljes értékű online élmény várja a játékosokat, amely lehetővé teszi, hogy kezdők és szakértők egyaránt fej-fej mellett versenyezzenek a különböző játéktereken és harcmoduszokban.

Jellemzők

  • Intenzív DOA harc - A DOA5 számos új harcművészeti technikával és stílussal bővíti a sorozatot fémjelző harci stílust.
  • Realisztikus és érzéki grafika - A karakterek életre kelnek egy új vizuális stílusban, amely a lenyűgöző realizmust meleg, naturalista érzéssel ötvözi, és minden karakter minden aspektusát közvetíti - a nyers erőtől a finom érzékiségig.
  • Álomfelállás - Játssz Ryu Hayabusa, Hayate, Ayane, Kasumi és Hitomi, valamint számos további karakter szerepében.
  • Interaktív blokkbuster színpadok - Több mint díszlet, a világ minden tájáról származó látványos helyszínek változó és interaktív bemutatót biztosítanak a halálos csatákhoz.
  • Új speciális mozdulatok - Használd az erőteljes ütéseket, hogy interaktívan aktiváld a színpadok veszélyes zónáját, beleértve a zuhanó autókat, az összeomló gleccsereket és a felrobbanó olajfúrótornyot - tereld el az ellenfeled figyelmét, vagy sodord veszélybe.

További részek

Dead or Alive Xtreme 2

Dead or Alive 4

Dead Or Alive 5 Ultimate

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!