Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dark Messiah of Might and Magic: Elements Xbox 360 (használt)

Ár:
2.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Dark Messiah of Might and Magic: Elements játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.690 Ft
Menny.:db

Leírás

Fedezd fel a Valve által fejlesztett Source Engine továbbfejlesztett verziója által hajtott újfajta akció-RPG játékot. A Might & Magic univerzumban játszódó játékban a játékosok kegyetlen harcokat élhetnek át egy sötét és magával ragadó fantasy környezetben. Legyél szakértő harcos, mágus vagy orgyilkos. Használd a pusztító fegyverek széles skáláját hatalmas, gonosz lények ellen egy mély és magával ragadó fantasyben.

Élvonalbeli technológia: Tapasztald meg a Valve által készített híres Source Engine továbbfejlesztett változatát, beleértve az új, állkapcsot megdöbbentő környezeteket és hihetetlen speciális effekteket. Fedezd fel a teljes testtudattal, realisztikus mozgással és fizika rendereléssel rendelkező nézet friss perspektíváját, így ez az első olyan fantasy akciójáték, amely teljes első személyű harcrendszerrel rendelkezik.

Véget nem érő akció: Szállj szembe a gonosz erőivel 12 hatalmas pályán, és sajátíts el több mint 30 fegyvert és számos pusztító varázslatot. Vegyél részt intenzív közelharcban az ellenséggel kardokkal, íjakkal, botokkal és tőrökkel. Idézz meg mágikus erőket a sötétség légiói ellen, vagy lopakodj az árnyékban, hogy becserkészd az aljas teremtményeket. Szívbemarkoló akció, ahol a harcban elért siker diktálja a sorsot.

Fejleszd a karaktered: Bővítsd játékélményedet anélkül, hogy egyetlen szakágra korlátozódnál. A Dark Messiah Might & Magic egyedülálló képességfejlődési rendszerének segítségével új, erőteljes varázslatokat és támadásokat tanulhatsz meg, ahogy haladsz előre a játékban. * A Might & Magic univerzum legsötétebb és legmegragadóbb oldala: Tizennyolc évvel a Heroes eseményei után.

  • Kövesd az ifjú hős Sareth-et, akit arra képeztek ki, hogy harcoljon a Sötét Messiás próféciája ellen, de szembesülnie kell a múltjának olyan felfedezéseivel, amelyek megváltoztathatják az útját, és egy előre nem látott utat tárnak fel az igazság és a végzet felé.
  • A Valve nagy teljesítményű Source Engine-jének továbbfejlesztett változata új, lenyűgöző környezeteket és hihetetlen speciális effekteket kínál. Fedezd fel az innovatív első személyű nézetet teljes testtudattal, realisztikus mozgással és fizika rendereléssel, így ez az első fantasy akciójáték, amely teljes első személyű harcrendszerrel rendelkezik.
  • Szállj szembe a gonosz erőivel 12 hatalmas pályán, és tanulj meg több mint 40 fegyver és több tucat pusztító varázslat elsajátítását. Vegyél részt intenzív közelharcban az ellenséggel a fegyverek széles választékával, idézz meg varázserőt a sötétség légiói ellen, és lopakodj az árnyékban, hogy becserkészd a romlott teremtményeket.
  • Fedezd fel a legendás Might and Magic univerzum egy új, sötétebb oldalát, ahol a gonosz erői erősebbek és ravaszabbak, mint valaha - Ashan egy félelmetes orkokkal, rettentő élőhalottakkal, hatalmas sárkányokkal és sok más, méretükben is lenyűgöző lénnyel benépesített, elzárt régióját...
  • A harcok során szerzett tapasztalatokkal a játékosok új képességeket vagy felszereléseket oldhatnak fel, hogy javítsák az általános teljesítményt, és bővítsék a harcok közbeni cselekvések körét.
     

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!