Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BlackSite Xbox 360 (használt)

Ár:
3.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 BlackSite játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

BlackSite: Area 51: A Midway Studios Austin által fejlesztett újgenerációs játék, amely újradefiniálja a first person shooter (FPS) műfajt. Míg más FPS-címek azt állítják, hogy "akciódús, rendkívül realisztikus játékmenetet" kínálnak, a BlackSite: Az Area 51 egy teljesen új szintre emeli a next-gen játékot, és a legmodernebb technológiát, játéktervezést és történetírást integrálja a végső szórakoztató élmény megteremtése érdekében. A játékos modern kori érzelmei és félelmei egy olyan világba sodorják a játékost, amely súlyos felelősséggel terhelt, életeket befolyásoló, függőben lévő életeket érint, és végül szakmai megbízatásai és saját etikai normái között találja magát. Végül csak a játékos és csapata tettei alakíthatják a BlackSite végkimenetelét: 51-es körzetet a történelem e potenciálisan sorsfordító pillanatában.

TERMÉKJELLEMZŐK

  • Élő, lélegző osztag - A mai hadsereg legjobb katonáiból összeállított elit különleges alakulatod a lehető legrealisztikusabb játékbeli látványvilággal reagál a parancsaidra és a vezetésedre.
  • Vezesd jól az osztagodat, és ők összefognak mögötted, amikor az ellenség harcba száll, de ha meginogsz az ellenséggel szemben, a moráljuk ennek megfelelően csökken, ami kihat a célzásukra, a fáradtságukra és a harci kedvükre.
  • Online többjátékos módok - A játékosok a hagyományos online módok széles választékát élvezhetik majd, mint például a Death-Match, a Team-Death-Match és a Capture-the-Flag. Teljesen új, egyedi módok is elérhetőek lesznek a Human vs. Reborn mód és az új Siege mód formájában, ahol a csapatok egymás osztagának tagjait próbálják meg elfogni a terület ellenőrzésének útján.
  • Vezess, lőj és lovagolj - Vezesd a legújabb katonai HMMWV-ket, ATV-ket és kommandózz civil járműveket, vagy foglalj helyet a lövészállásban az ellenséges állások elleni merész, alacsonyan szálló helikopteres támadásokban.
  • Egyedülálló egygombos osztagparancsnokság - Osztagparancsnokként hatalmad, felhatalmazásod és kötelességed, hogy csapatodat különböző összetett akciók végrehajtására utasítsd, beleértve a C-4 elhelyezését, az ellenség mesterlövészkedését az őrtoronyban, vagy a különböző járművek irányítását. A játékosoknak lehetőségük lesz arra is, hogy egyetlen gombnyomással irányítsák az összes osztagparancsot, a nehézkes menük és/vagy a többszöri gombnyomás nélkül.
  • Realisztikus, teljesen interaktív környezetek - A végső küldetésalapú, játékosvezérelt FPS-játékban vezesd osztagodat a számos útvonal bármelyikén, hogy megoldd a problémákat és legyőzd az ellenséget. Használd stratégiailag a fedezékpontokat, és robbantsd szét a többieket a hatalmas szinteken, ahol szinte minden, amit látsz, rombolható.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!