Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Zone Of Enders HD (No Demo) Xbox 360 (használt)

Ár:
5.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Zone Of Enders HD (No Demo) játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.690 Ft
Menny.:db

Leírás

A Zone of Enders HD Collection két olyan kultikus játékot tartalmaz, amelyek talán nem is keresztezték volna az utadat, amikor a század első napjaiban megjelentek.

A 3D-s csaták elsajátítása gyakran nehéz feladatnak bizonyulhat, ezért a Konami vállalta, hogy a játékba edzéseket épít be. Ahogy haladsz előre, és megölöd a különböző rosszfiúkat egy hatalmas bestiáriumból, számos fegyvert, gyűjtögetnivalót és power upot szerezhetsz, amelyek megkönnyítik a kihívást, és erősebbé tesznek.

A csatákat azonban komolyan kell venni, méghozzá precízen. Ha elvéted a célt, a kóbor lövés egy épületnek ütközhet, ártatlan civileket ölve meg.

Az első játék története

Az Albert tértől több millió mérföldre, a 22. században játszódik, a Jupiteren és négy holdján háború készülődik. Itt egy Leo nevű fiú (te) felfedez egy lezuhant harci gépet. Érdeklődve attól, amit lát, belép, és küldetésbe kezd, hogy megmentse a szülőbolygóját. A ZOE (Zone of Enders) elsősorban csatákból áll, amelyek mindegyike légi úton zajlik, és óriási mechanikus harci gépekben, más néven mechákban.

A második játék, a The 2nd Runner története

A 2174-es évben játszódik, amikor a tekintélyelvű BAHRAM katonai szervezet az új Orbital Frames mech-robot technológiájával a Mars és a Föld elnyomását akarja befejezni.

Nohman parancsnok, a támadó erők vezetője most a két bolygó védelmével megbízott, küszködő ENSZ-űrhadsereg megsemmisítésére törekszik. Miközben azonban a Mars Nohman tekintete alatt ég, ellenállás és bosszú készülődik. A Jehuty Orbitális Keret - a legerősebb a maga nemében - irányítását átvéve, a sújtott bolygók utolsó reménységeként szállsz harcba, és fejlett technológiáját felhasználva mélyen Nohman gonosz hadseregének szívébe csapsz. Stíulásat tekintve az eredeti modelljét használja, és arra épít, rengeteg új funkcióval gazdagítva a játékot. Eltűnt az előzményfilm egy az egy elleni harcrendszere - a csaták mostantól több ellenféllel szemben dúlnak. Emellett új mozdulatok széles választéka várja a játékosokat - amelyek végső soron nagyobb kontrollt adnak a kezedben lévő gépek felett -, mint például új dobómozdulatok, fegyverként is használható pajzsok és teleportációs rendszerek. A 2nd Runner a kiterjedt és teljesen interaktív környezetek előnyeit is élvezheti. Miközben a szuperrobotok harcolnak egymással, a környező tájak is megkapják a robbanékony harcok főszerepét: épületek omlanak össze, erdők pusztulnak el.

...mindezt természetesen egy jó kis HD-grafikával !

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!