Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Paraméterek

Kooperatív játékquestion_mark 2

Warriors Orochi Xbox 360 (használt)

Ár:
3.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Warriors Orochi játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

A kígyókirály Orochi figyelmeztetés nélkül leereszkedett az égből. Orochi a világtól elrugaszkodott erejét felhasználva, hogy szétzúzza az időt és a teret, elrabolta az ókori Kína és a feudális Japán legerősebb, legbölcsebb és legbátrabb harcosait, hogy összemérje erejét e korok hőseivel. E két korszak nagy seregeinek többsége megadta magát Orochi hatalmának. Mégis hatalmas harcosok maradtak és készen állnak a harc folytatására. Most a történelem legnagyobb leszámolására kerül sor Lépj be a Dynasty Warriors és Samurai Warriors sorozat több mint 300 műtárgyát tartalmazó galériába ESRB T jelzésű, tinédzsereknek szóló besorolású

A játék főbb jellemzői

  • Mérd össze az eszed Orochi kígyókirály és a történelem leghatalmasabb harcosai ellen! Az ókori Kína és a feudális Japán négy eredeti történetben ütközik össze.

  • Játssz a Dynasty Warriors és Samurai Warriors videojáték-sorozatok 77 legendás karakterének bármelyikével. Yoshimoto Imagawa, Goemon Ishikawa és Kunoichi visszatérnek játszható karakterekként. Emellett két új, feloldható karakter is lesz, Orochi és Da Ji.

  • Az új csapatharc-rendszerrel saját háromfős tag-csapatoddal szállhatsz harcba, bármelyik sorozat karaktereit felhasználva. Bármikor az egyik harcos harcban áll, míg a másik kettő épp regenerálódik, helyreállítva az életmérőt és a Musou-mérőt. A harcban a játékos valós időben válthat másik karakterre.

  • Kombináld a különböző fegyverek tulajdonságait a pusztítóbb eredmények érdekében az új fegyverfúziós rendszerrel.

  • Játssz korábban játszott és feloldott szakaszokat a rendelkezésre álló karakterek bármely kombinációjával a Free módban.

További részek

Warriors Orochi

Warriors Orochi 3

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!