Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Warriors Legends of Troy Xbox 360 (használt)

Ár:
3.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Warriors Legends of Troy játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

A Warriors Legends of Troy című könyvben két nagy hadsereg nem a hazáért és a hazáért, hanem egyetlen nő szerelméért csap össze. Ezeknek a civilizációknak a sorsa most borotvaélen áll. 3000 évvel ezelőtt egy költő olyan hősökről énekelt, akik elég erősek ahhoz, hogy egyedül álljanak ki egy sereggel szemben. A szerelemért bejárták a világot. A családért a legnagyobb áldozatokat hozták.A becsületért kiálltak és szembeszálltak az istenek akaratával,és olyan háborút vívtak, amely megrázta a földet.Abban a korban, amikor a mindenható Zeusz uralkodott a halhatatlanok és az emberek felett, ami két város közötti fegyverszünetnek indul, gyorsan hatalmas háborúvá robban, amely megingatja az Olümposz alapjait.

A játék főbb jellemzői

  • A legnagyobb hősök: Harcolj a trójaiakért és a görögökért, miközben a háborút a legnagyobb hősök szemszögéből éled át.

  • Epikus csataterek: Csapj össze katonák légióival a dicsőséges csatatereken, amelyek mérföldekre nyúlnak el az ókori világban.

  • Stratégiai vérengzés: Tégy meg mindent a túlélésért. Ragadj meg egy kardot egy elesett ellenségtől, és hajítsd egy rád támadó katona felé. Törj össze egy ellenfelet a pajzsoddal, majd fuss át rajta a lándzsáddal. Vagy egyszerűen csak fojtogasd őket puszta kézzel.

  • Legendás csaták: Harcolj életnagyságú hősökkel, és még az istenek által küldött mitikus lényekkel is szembeszállhatsz.

  • Brutális történelem: Homérosz Kr. e. 9. századi eposza, az Iliász, és a trójai háború ősi csataterének alapos kutatása.

  • Ősi hősök: Játssz olyan hírhedt hősökkel, mint Akhilleusz és Odüsszeusz Görögországból, valamint Hektor és Párisz Trójából.
     

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!