Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UFC Personal Trainer Xbox 360 (használt)

Ár:
3.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 UFC Personal Trainer játékszoftver
.
Elérhetőség: Külső raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft
Állapot: Használt
Menny.:db

Leírás

UFC Personal Trainer: A The Ultimate Fitness System egy egyedülálló edzésprogram, amely a valódi vegyes harcművészetek (MMA) edzési technikáit ötvözi az Xbox 360-hoz készült Kinect érzékelő (szükséges és külön megvásárolható) kontroller nélküli mozgásérzékelő technológiájával, hogy életed legjobb formáját hozd, miközben jól szórakozol. A program több mint 70, a National Academy of Sports Medicine által jóváhagyott MMA-gyakorlatot tartalmaz; 30 vagy 60 napos célbeállításokat; az edzések/rutinok testreszabási lehetőségeit; játékbeli tanácsokat és edzéseket valódi UFC fitneszszakértőktől, valamint valódi UFC-csatárok megjelenését; és exkluzív Xbox 360-tartalmakat, köztük 4 bónusz UFC-csatár edzőpartnert és 9 extra edzésprogramot.

A játék főbb jellemzői

  • Hiteles UFC Fitness élmény - A NASM által tervezett UFC Personal Trainer a vezető MMA edzésszakértők, Mark DellaGrotte, Greg Jackson és Javier Mendez támogatásával kihívást jelentő és motiváló UFC fitness élményt nyújt, amely a legjobb és leghatékonyabb gyakorlatokat tartalmazza, amelyeket napjaink neves UFC harcosai használnak.

  • Teljes Kinect Sensor for Xbox 360 támogatás - A játék kontroller nélküli játékot biztosít az Xbox 360-as Kinect érzékelőn keresztül (a játékhoz szükséges).

  • Intenzív vegyes harcművészeti gyakorlatok - Tanulj meg több mint 70 MMA és NASM által jóváhagyott gyakorlatot, köztük olyan sportágakból származó mozdulatokat, mint a birkózás, a kick-box és a Muay Thai, amelyek célja az erő, az állóképesség és a kondíció javítása a különböző gyakorlatok során történő alkalmazás révén. Minden egyes játékbeli gyakorlat speciálisan az egyes izomcsoportokat, valamint az egyéni képességszintek és fitneszcélok tényezőjét célozza meg.

  • Testreszabható edzésrutinok - Koncentrálj a konkrét fitneszcélokra azáltal, hogy személyre szabott rutinokat építesz akár 12 különböző gyakorlatból, valamint bemelegítésből és lehűlésből. Minden egyéni rutin módosítható a játék előre beállított tempójának intenzitásának növelésére vagy csökkentésére is, így a játékosok teljes mértékben maximalizálhatják edzésélményeiket az egyéni preferenciák alapján.

  • Személyre szabott edzéseszközök - További útmutatást és bátorítást kaphat a fitneszút során, ha kiválaszt egy célt és egy MMA edzővel dolgozik együtt a személyre szabott oktatás érdekében. A játékosok MMA-ihlette gyakorlatokat, valamint autentikus edzési technikákat és egészséges életmóddal kapcsolatos döntéseket tanulnak, így egy átfogó fitneszélményen keresztül kalóriát égethetnek, erőt gyűjthetnek, fogyhatnak és teljesíthetik céljaikat.

  • Hit the Mitts - Üsse a kesztyűket több népszerű UFC harcos ellen a különböző kihívást jelentő, ritmus- és időzítésen alapuló, ütés- és rúgássorozatokat alkalmazó ügyességi gyakorlatokkal. A játékosok feloldhatnak különböző gyakorlatokat, hogy jutalmakat szerezzenek, amelyek mindegyike növekvő nehézségű, valamint versenyezhetnek barátaikkal és kihívásokat adhatnak ki többjátékos környezetben.

  • Dedikált programrendszer - Három különböző célt - fogyás, erőfejlesztés és teljesítményjavítás - középpontba állítva a játékosok kiválaszthatnak egy előre beállított 30 vagy 60 napos programot, amely a legjobban megfelel a fitneszigényeiknek. A kiválasztott program feltölti a játékon belüli naptárat a játékosok számára követendő napi rutinokkal, valamint nyomon követi a felhasználó teljesítményét.

  • Xbox 360 exkluzív tartalom - Az Xbox 360-as játékverzió exkluzív tartalmat tartalmaz, többek között: négy bónusz UFC harcos edzőpartner: Dan Hardy, Frank Mir, Diego Sanchez és Kenny Florian; valamint kilenc extra edzésprogram.

További részek

UFC 2009 Undisputed

UFC 2010 Undisputed

UFC Undisputed 3

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!