Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UFC 2010 Undisputed Xbox 360 (használt)

Ár:
3.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 UFC 2010 Undisputed játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.690 Ft
Menny.:db

Leírás

A UFC Undisputed 2010 egy akciódús harci játék, amely a valós Ultimate Fighting Championship (UFC) izgalmát és intenzitását idézi. A játék a UFC-élmény minden aspektusát magában foglalja, beleértve a több mint 100 UFC-harcosból álló névsort, a harcstílusok széles skáláját - beleértve az újdonságokat, a szambót, a karatét és a görög-római birkózást -, az autentikus környezetet és kommentárt, valamint a különböző játékmódokat, köztük a karrier, a címvédési és a címvédelmi módokat, valamint az akár 16 játékosnak is helyet adó többjátékos módokat verseny- és edzéskörülmények között.

A játék főbb jellemzői

  • UFC harcosok és személyiségek - Navigálj a több mint 100 termékeny UFC harcos páratlan listáján, amelyek mindegyike teljesen renderelt, hogy fotorealisztikus megjelenést közvetítsen. A UFC prominens személyiségei, köztük Joe Rogan és Mike Goldberg kommentátorcsapata, Bruce Buffer, az Octagon veterán hangja, az Octagon Girls, a bírók, az edzők és még sokan mások visszatérnek, hogy hiteles és emlékezetes UFC videojáték-élményt nyújtsanak.

  • Továbbfejlesztett harc - Lépj be az Octagonba a továbbfejlesztett harcokkal. A teljes felsőtest- és fejmozgással rendelkező új Sway System lehetővé teszi a támadások kikerülését, míg a földön az új Posture System minden pozícióból erős, harcvégi ütéseket biztosít. Irányítsd az Oktogont az új ütésekkel, behódolásokkal, átmenetekkel és ketrecpozíciókkal, valamint a Southpaw állás bevezetésével még realisztikusabbá válik a küzdelem.

  • Harcosok testreszabása - Élvezd a testreszabható szabadságot a létrehozott harcosokkal, számos MMA-szakág mozgáskészleteinek kombinálásával. Válassz az összes elérhető szakágból, köztük az újonnan hozzáadott szambó, karate és görög-római birkózás mozdulataiból, hogy igazi vegyes harcművésszé válj.

  • Kiterjedt online játék - Bátorítsd a bajtársiasságot harci táborok és ligák létrehozásával, hogy részt vehess a rangsorolási és bajnokkövető rendszerekben. Egyesítsd erőidet, eddz úgy, mint a valódi UFC harcosok, és menj online, hogy megmérkőzz más táborok ellen a virtuális UFC-világban.

  • Karrier mód - Az intuitív "A játék figyel téged" rendszer minden akciót nyomon követ, és ezeket az információkat felhasználja a játékbeli kommentárok, az ellenfelek intelligenciájának és a karrier általános előrehaladásának diktálására. A UFC Hírességek Csarnokába való bejutás érdekében fokozd a Karrier mód élményét a megfelelő harcostáborokkal való online kooperatív edzésekkel, és alakíts ki egyedi személyiségeket a létrehozott harcosok számára, hogy növeld hitelességüket, népszerűségüket és szponzorációjukat a mérlegelések és interjúk során mutatott interakciók alapján.

  • Cím- és címvédelmi módok - Küzdj végig a UFC öt hivatalos súlycsoportjának egyikén, hogy kiérdemeld és megvédd a bajnoki övet a címvédelmi módban. A címvédelmi módban a harcos állapota állandósul, és az út során mérföldkőnek számító kihívások épülnek be.

  • Tournament Mode - Fedezz fel akár 16 játékos egyéni és csapatversenyeket egy rendszeren belül. Használd az UFC harcosokat vagy a létrehozott harcosokat, és választhatsz az arcade stílusú, ismétlődő harcos megjelenésekkel járó játék vagy a szimulációs játék között, ahol a harcosok képviselete egy megjelenésre korlátozódik.

További részek

UFC 2009 Undisputed

UFC Personal Trainer

UFC Undisputed 3

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!