Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Twister Mania Xbox 360 (használt)

Ár:
5.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Twister Mania játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.690 Ft
Menny.:db

Leírás

3 játékmód, akár 8 játékos, 16 játékmód, több ezer alakzat!2011 novemberében egy teljesen új Twister játékmód érkezik a Kinect Xbox 360-ra! Bemutatkozik... Twister Mania! Ez az interaktív digitális Twister-élmény lehetővé teszi, hogy akár 8 játékos is belekeveredjen az akcióba, tizenhat szórakoztató, egyedi játékmóddal, egy TWISTER-ihlette környezetben, amely tele van a játék ikonikus, színes hangulatával.Ez a felháborítóan gyors tempójú partijáték túláradó vidámságot kínál - ne fogd vissza magad, ha megmozgatod és elforgatod a tested, hogy átférj a formákon, ezerféle formába hajolj, tükrözd a barátod képét, és még az egymásra rakott formákat is villámgyorsan eltüntetheted! Játssz egyedül, hogy a leggyorsabb időt érd el, vagy állj össze többjátékos csapatban, hogy nevetéstől hangos, kusza szórakozást nyújts a családoddal és a barátaiddal. Csavarodj vad és őrült mókába a Twister Mania segítségével!

A játék főbb jellemzői

 • Használd a testedet játékfiguraként ebben az egyedülálló Kinect exkluzív címben, amely kihívás elé állít, hogy ezerféleképpen csavarodj - még a menük is reagálnak a testedre.

 • Indítsd be a bulit, és válassz a 3 fő játékmód közül:

 • Party Play - Pörgesd meg a virtuális pörgettyűt, és haladj előre a Twister-szőnyegen akár négy, kétfős csapattal a Party Playben, amely egy olyan metajáték, amely az összes játékkihívást egyesíti.

 • Play It All - Próbálj ki minden játékkihívást az elejétől a végéig ebben a kampánymódban, amely a túlzásba vivők számára készült.

 • Gyors játék - Ugorj bele azonnal, és a 16 játékmód és nehézségi szint bármelyikét közvetlenül válaszd ki a gyors kihíváshoz.

 • Csavarodj, torzulj, kacsázz és hajolj át négy nagy energiájú játékkihíváson, amelyek mindegyike négyféle variációval rendelkezik (összesen 16 játékmód), hogy az akció egyedi és kihívásokkal teli maradjon:

 • Twist & Fit - Kerüld el a falat, és illeszd be a sziluettedet a mozgó falon feléd érkező kivágásokon keresztül. Szerezz pontokat, ha úgy haladsz át a falon, hogy nem érsz hozzá semmihez; minél több falnak ütközöl, annál alacsonyabb a pontszámod.

 • Break It Down - Dolgozd át magad a színes blokkok halmán úgy, hogy felveszed a formájukat. Ha egy alakot eltávolítasz, a fölötte lévő fal elkezd omladozni.

 • Spot On - Hívj ki akár három játékost (vagy négy kétfős csapatot) egy H-O-R-S-S-E torzítós játékra, amelyben létrehozol egy alakzatot, és megnézed, hogy a barátaid meg tudják-e találni.

 • Állj össze egy másik játékossal kooperatív játékra, vagy menj fej-fej mellett bármelyik játékmódban. A Twister Mania akár nyolc játékost is támogat a sorra kerülő párokban.

 • Éld át újra a családoddal és a barátaiddal a fergeteges, testvicces pillanatokat a fényképeken keresztül minden játék után.
   

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!