Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tropico 5 Xbox 360 (használt)

Ár:
9.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Tropico 5 játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

El Presidente szerepében először a korai gyarmati időkben veszed át az irányítást Tropico hírhedt szigete felett, majd irányítod azt az évszázadokon keresztül, miközben a világ változik és egyre csak halad előre. Meg kell küzdened néped változó igényeivel, valamint az egymással szemben álló kormányokkal és frakciókkal, és így kell megteremtened saját dinasztiád alapjait. Ahogy haladsz a hivatalban töltött éveid során, a szigeten élő tágabb családod tagjait előléptetheted hatalmi pozíciókba: például nagykövet, parancsnokló tábornok vagy akár legfőbb uralkodó lehetsz, hogy örökséged a korszakok során is virágozzon. Ahogy növekszik a befolyásod és a vagyonod, úgy nőnek a fenyegetések is a szigeteden kialakuló szuperhatalomra. Túl tudod élni mindkét világháborút, átvészeled a nagy gazdasági világválságot, vaskalapos diktátorként uralkodsz a hidegháború alatt, és el tudod juttatni országodat a modern korba és azon túlra? A 19. századtól a 21. századig minden korszak a maga kihívásaival és lehetőségeivel jár.

A Tropico 5-ben El Presidente szerepében játszol, először a korai gyarmati időkben veszed át az irányítást Tropico hírhedt szigete felett, majd irányítod azt az évszázadokon keresztül, miközben a világ változik és egyre előrébb halad.Meg kell küzdened néped változó igényeivel, valamint az egymással szemben álló kormányokkal és frakciókkal, és így meg kell alapoznod saját dinasztiádat. Ahogy haladsz a hivatalban töltött éveid során, a szigeten élő kiterjedt családod tagjait előléptetheted hatalmi pozíciókba: például nagykövetnek, parancsnok tábornoknak vagy akár legfőbb uralkodónak, hogy örökséged a korszakok során is virágozzon. Ahogy növekszik a befolyásod és a vagyonod, úgy nőnek a fenyegetések is a szigeteden kialakuló szuperhatalomra nézve. 

A játék főbb jellemzői

  • Kutatás és felújítás - Fejleszd nemzetedet új épületek, technológiák és erőforrások felfedezésével. Újítsd fel régi épületeidet hatékonyabb modern épületekké.

  • Fejlett kereskedelmi rendszer és kereskedelmi flotta - Gyűjtsd össze globális kereskedelmi flottádat, és használd hajóidat, hogy kereskedelmi útvonalakat biztosíts a szomszédos szigetekre vagy a világ nagyhatalmaihoz, exportra és importra egyaránt.

  • Fedezd fel a szigetedet - Fedezd fel, mi rejlik a háború ködén túl. Találj értékes nyersanyaglelőhelyeket és fedezd fel az ősi civilizációk romjait.

  • Teljesen új grafika - Az összes grafikát a semmiből terveztük újra, hogy a Tropico 5 egyedi vizuális identitást kapjon. Válassz az egyes korszakok több mint 100 épülete közül.

  • Kooperatív és kompetitív többjátékos mód

  • Akár 4 játékos is felépítheti saját városait és gazdaságát bármelyik sziget térképén. A játékosok dönthetnek úgy, hogy megosztják egymással az erőforrásokat, a készleteket és a népességet, vagy háborút hirdetnek egymásnak.

További részek

Tropico 3

Tropico 4

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!