Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Transformers Revenge of the Fallen Xbox 360 (használt)

Ár:
3.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Transformers Revenge of the Fallen játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Ellentétben az Activision Transformers: The Game, amely az eredeti filmmel együtt jelent meg 2007-ben, a Transformers: Revenge of the Fallen kevésbé támaszkodik a nyílt világú játékmenetre, és inkább a strukturált, de változatos küldetésjátékra. A küldetések változatosságát az adja, hogy a játékosok az Autobotokhoz vagy az Álcákhoz csatlakozhatnak, és hogy a rendelkezésre álló küldetések párhuzamosan játszódnak a film eseményeivel, valamint a játékban egyedülálló eseményekkel. A küldetések során a játékosok a konfliktus mindkét oldaláról különböző Transformereket alakíthatnak, és a küldetések sikeres teljesítésével további Transformereket oldhatnak fel, és pontokat szerezhetnek, amelyekkel fejleszthetik a kiválasztott frakciót.

A játszható karakterek közé tartoznak az Autobotok oldalán: Optimus Prime, Iron Hide, Breakaway, Bumblebee és Ratchet; az Álca oldaláról pedig: Starscream, Sideways (egy új karakter), Grindor, Long Haul és Megatron. A többjátékos módokban további Transformer-típusok lesznek elérhetőek. A játékban egy egyszerű vezérlésváltó található, amely nemcsak a mech-, jármű- és fegyverformák közötti gyors váltást teszi lehetővé, hanem a filmből ismert akrobatikus mozdulatok könnyebb elsajátítását is.

A játék főbb jellemzői

  • A választás a tiéd - A játékosok kedvenc Autobotjaik és Álcáik, például Optimus Prime, Starscream, Bumblebee és Ironhide bőrébe bújhatnak, valamint olyan új karakterek bőrébe, akik először szerepelnek játékban. A két különböző kampányban, amelyekben a játékosok megmenthetik vagy elpusztíthatják az emberi fajt, a játékosok küldetéseket oldanak fel, amelyeket tetszőleges sorrendben és különböző karakterekkel játszhatnak le, így teljesen új élményt szerezhetnek.

  • Manőverezd ki ellenfeleidet - Azonnal alakulj át kolosszális robotból dinamikus szárazföldi vagy légi járművé, például dízel teherautóvá, sportautóvá, katonai helikopterré vagy vadászrepülőgéppé. Az új, rendkívül folyékony átalakulások mozgás közben is bármikor és bárhol végrehajthatók, így a játékosok hihetetlen fürgeséggel, stratégiailag átviharzhatnak és megtizedelhetik az ellenség hordáit.

  • Harcolj online a barátaiddal - A Transformers univerzumban most először a játékosok teljes többjátékos akcióban vehetnek részt, és az Autobotok és az Álcák közötti epikus háborút online játszhatják a barátaikkal a versenyszerű játékmódok sokaságában, miközben karaktereik egyedi fegyvereit és képességeit felhasználva győzelemre vezetik csapataikat.

  • Rombold le az ellenségeidet - Minden egyes Transformer egyedi támadások sorát képes az ellenségeire szabadítani az erőteljes rakétatámadásoktól és a gyorstüzelő láncfegyverektől kezdve a robbanékony energiakitöréseken át a zsigeri közelharci csapásokig, így a játékosok a karakterük arzenáljában lévő különféle fegyverek és mozdulatok közül választhatnak, amelyek változatos játékmenetet biztosítanak minden egyes brutális összecsapás során.

  • Intenzív, hősies küldetések - Minden másodperc értékes, ahogy a játékosok vezetnek, repülnek, harcolnak és robbantanak a filmből és azon túlról származó, lebilincselő, pulzáló pályákon keresztül, hogy meghatározzák a világ végső sorsát.

További részek

Transformers Devastation

Transformers Fall of Cybertron

Transformers The Game Cybertron Edition

Transformers The Game

Transformers War for Cybertron

Transformers: Rise of the Dark Spark

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!