Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Top 10 Xbox 360 verekedős játékok

xbox 360 verekedős játékok

[A képekre kattintva megtekintheted az egyes termékeket]

 

10. Fight Night Champion

xbox 360 Fight Night Champion


A Fight Night Champion hihetetlenül mélyreható fizika-alapú rendszerrel rendelkezik, amely magában foglalja a továbbfejlesztett ütés- és állóképességi mechanikát, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a bajnokok sebességével mozogjanak, támadjanak és kitérjenek. A Full Spectrum Punch Control mechanikának köszönhetően ez a hihetetlen cím minden bizonnyal a legrealisztikusabb verekedős játék a piacon, miközben a sorozat fizikára és stratégiára összpontosító részét nem ismerők számára is elérhető élményt nyújt.

A játékot hivatalosan 2010. július 7-én mutatták be az EA Sports stúdió bemutatóján. 2018 májusában került fel az Xbox One visszafelé kompatibilis címek katalógusába. A Fight Night Champion összesen több mint 50 bokszolót tartalmaz 8 súlycsoporton keresztül, így ez a sorozat legnagyobb névsora. Az új elemek lehetővé teszik olyan mérkőzések újrajátszását, mint a Wladimir Klitschko vs. David Haye és a Manny Pacquiao vs. Timothy Bradley. További

 

9. Ultra Street Fighter IV

Ultra Street Fighter xbox 360 jatek


Folytatva a sorozat által ismert és kedvelt kiválóság hagyományát, ez az Ultra kiadás új karaktereket és színpadokat vezet be a Street Fighter IV tökéletes élményéhez. Az újrakiegyensúlyozott játékmenettel és a benne található eredeti játékmódokkal ez a Street Fighter legjobb alkotása a hihetetlen játékok hosszú történelméből. Tökéletes a sorozat régi rajongói és az újoncok számára egyaránt, ez a játék minden bizonnyal méltó az "ultra" címhez.

Az Ultra Street Fighter IV "összességében kedvező" értékelést kapott a Metacritic-en, és 84/100 metascore-t kapott Xbox 360-on, 83/100 PS3-on, 82/100 PC-n, és 71/100 PS4-en.

 

 

8. Dragon Ball Z: Battle of Z

Dragon Ball Z Battle of Z xbox 360 játék


A forradalmi csapatharcokat kínáló hatalmas játékban több mint 70 karakter vív nagy sebességű harcokat a földön és a levegőben. A játék fő jellemzője a négy a négy elleni csapatcsaták, ahol a csapattársak osztoznak egy speciális energiamérőn, amely lehetővé teszi a végső támadásokat és power-upokat, valamint egymás gyógyítását. Az eredmény egy egyedi és innovatív cím, amely életre kelti a szeretett franchise-t, és a rajongóknak és az újonnan érkezőknek egyaránt örömet szerez.

 

 

7. Tekken 6

Tekken 6 xbox 360


A Tekken-sorozat nem véletlenül tartozik a legkedveltebbek közé a verekedős műfajban, és a saga hatodik része minden bizonnyal méltó ehhez a hírnévhez. A Tekken 6 intenzív, csonttörő harcával és villámgyors akcióival a játékosokat a brutális világuralomra küldi, és ma is az egyik leghalálosabb verekedős játékként állja meg a helyét a piacon.

A szilárd és egyedi játékmeneten és az epikus történet keresztül fedezheted fel a TEKKEN franchise-t. A több mint 45 millió eladott játékkal a TEKKEN sorozat minden idők legkelendőbb verekedős játékfranchise-a .

Bandai Namco

 

 

6. Dead or Alive 5: Ultimate

Dead or Alive 5 Ultimate xbox 360


A továbbfejlesztett látványvilággal és továbbfejlesztett harcművészeti technikákkal, amelyeket még soha nem láttunk DoA játékban, a híres játék végső kiadása a Dead or Alive 5 Plus néhány funkcióját, valamint további tartalmakat, a játékmenetet érintő módosításokat és egy átfogó történetmódot tartalmaz, amely elképesztő új magasságokba emeli a játékot. A szeretett arcade-sorozat rajongóinak abszolút kötelező darab.

 

 

5. Soul Calibur V

használt Soul Calibur V játék


A Soul Calibur V izgalmas harci mechanikával, lenyűgöző látványvilággal és új karakterek egész sorával büszkélkedő játék 17 évvel elődje után veszi fel a fonalat, új hősökkel és visszatérő harcosokkal, akik összecsapnak a jó és a rossz közötti epikus leszámolásban. A kifinomult harcmechanikával és a PS3-as Soul Calibur-játékok egyik legerősebb látványvilágával a sorozat egyik legjobbjaként állja meg a helyét ez az ötödik rész a szeretett franchise-ban.

A játék 1607-ben játszódik, és a Soul-sorozat veteránjának, Sophitiának a gyermekei körül összpontosul. A főszereplő az ő fia, Patroklos és nővére Pyrrha. A két testvér keresztülutazik Európán, hogy megpróbálják megszabadítani Pyrrhát a "malfestation"-től, egy átoktól, amely mindenkit sújt, aki kapcsolatba kerül a gonosz fegyverrel, a Soul Edge-el.

 

4. Injustice: Gods Among Us

használt Injustice Gods Among Us xbox 360


A Mortal Kombat meghatározó harci franchise alkotói által fejlesztett merész beat-em-up egy mély és eredeti történetet mutat be, amelyben a DC ikonok, köztük Superman, Batman, Wonder Woman és még sokan mások szerepelnek. Egy sötét világban, ahol a jó és a rossz közötti határok egyre inkább elmosódnak, ebben a felejthetetlen élményben ikonikus hősök és gonosztevők vívnak epikus méretű csatákat.

Az Injustice Gods Among Us elnyerte a 2012-es E3 "Legjobb Harci Játék" díját a Game Critics Awards-on. A játék 2013-ban az IGN, a GameTrailers, a Game Informer, a VGX, és az Academy of Interactive Arts & Sciences D.I.C.E. Awards díját is elnyerte.

 

 

3. BlazBlue: Continuum Shift

BlazBlue Continuum Shift jatek


Az elismert Calamity Trigger története után ez az új fejezet - amely angol és japán hanggal is rendelkezik - kétszer annyi történetet kínál, mint elődje, köszönhetően a négy új módnak, valamint egy maroknyi új szereplőnek és arénának. A kifinomult játékmenet, a lenyűgöző HD-vizuális megjelenítés és a továbbfejlesztett harcmechanika révén a Continuum Shift az Xbox 360-on elérhető egyik legmeggyőzőbb harci élmény.

 

 

2. Persona 4 Arena

Persona 4 Arena xbox 360


A Persona 4 Arena egy fókuszált és csiszolt verekedős játék, amely a sorozat rajongóinak és a verekedés szerelmeseinek egyaránt tetszeni fog.

A Persona RPG univerzumának 2D anime stílusú harci spin-offja egy gyönyörűen megtervezett és jól kivitelezett beat-'em-up, amely önálló kalandként is megállja a helyét. Bár a sorozat korábbi ismerete nem elengedhetetlen, ez a verekedős cím zökkenőmentesen integrálja a szeretett játékok kidolgozott karaktereit és világát egy új műfajba, ami igazi csemege a rajongóknak és az újonnan érkezőknek egyaránt.

A debütáló héten az Arena PS3-as verziója 128 485 darabos eladással a második helyet szerezte meg a játéklistákon.

 

 

1. Mortal Kombat: Komplete Edition

Mortal Kombat Komplete Edition xbox 360


A Mortal Kombat Tournament történetét újraíró, magával ragadó történettel, valamint az Unreal Engine legmodernebb látványvilágával és fizikájával ez a fenomenális MK cím nem a gyengébbeknek való. A sorozat egyik legkegyetlenebb látványvilágával, a sorozat ultra-erőszakos gyökereihez való visszatéréssel abszolút lenyűgöző. Csak győződj meg róla, hogy a nagymamád nincs a szobában, amikor lefejezed az ellenfeled, és a fejét a csatatéren keresztül dobálod.

Mortal Kombat 9: Komplete Edition vagy egyszerűen csak Komplete Edition, a Mortal Kombat (2011-es játék) újrakiadása az eredeti játék összes DLC-jével, köztük négy új karakterrel, több mint 15 új skinnel és retro végzetes fatality-vel.

Megjelenésekor a Mortal Kombat nagyon pozitív kritikákat kapott, és több díjat is elnyert az év verekedős játéka kategóriában. Kereskedelmi sikert is aratott, csak az első hónapban egymillió példányt adtak el belőle.

 

 

Neked hogyan nézne ki a Top 10-es listád? Írd meg nekünk kommentben!