Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist Xbox 360 (használt)

Ár:
4.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A magukat Mérnököknek nevező terroristák egy csoportjának elege van az amerikai katonai megszállásból a világ minden táján, és terrorista ultimátumot kezdeményeznek Feketelista néven - az amerikai érdekek elleni, egyre fokozódó támadások halálos visszaszámlálását. A legmodernebb technológiával, csúcskészülékekkel, halálos harci képességekkel és a 4. Echelon nevű elit csapattal felfegyverkezve Sam Fisher semmit sem tart vissza, hogy bármilyen eszközzel elvégezze a munkát, és megállítsa a Fekete lista visszaszámlálását, mielőtt az elérné a nullát. Sam visszatért taktikai ruhájában és védőszemüvegében, és halálosabb és mozgékonyabb, mint valaha. Samnek megadatott a szabadság, hogy bármit megtehessen a Fekete lista megállításáért, és egzotikus helyekről amerikai városokba repül, miközben versenyt fut az idővel, hogy kiderítse, ki áll a pusztító fenyegetés mögött.

A játék főbb jellemzői

  • A JÁTÉKSTÍLUSA: A Splinter Cell Blacklist a franchise lopakodós gyökereire épít, miközben új irányokat fedez fel, hogy az akció és a kaland birodalmába is belekóstolhasson. A játékosok meghatározhatják személyes játékstílusukat, és e döntéseikért jutalmat kapnak.

  • A SZERSZEREK: A lopakodás rajongói örömmel fogják kihasználni Sam lopakodási képességeit az ellenség elrablásához és elhurcolásához, míg a Killing in Motion lehetővé teszi a játékos számára, hogy sebészi pontossággal csapjon le, több ellenséget megjelölve és kivégezve egyetlen gördülékeny mozdulattal.

  • SPIES VS. MERCS RETURNS: A Spies vs. Mercs visszatér az aszimmetrikus játékmenet újragondolásával. A játékosok 4 fős csapatokban szállhatnak szembe egymással, miközben alapos testreszabási elemeken keresztül megalkothatják saját játékstílusuknak megfelelő kémjüket vagy Merc-jüket. Az eredeti Classic Spies vs. Mercs játékélmény is visszatér a rajongók számára a régóta várt visszatérésre.

  • COOP: A Co-Op visszatért, és nagyobb, mint valaha, 14 pályával és 4 küldetéstípussal. Játék közben játékbeli valutát is kereshetsz, és további fegyvereket vagy kütyüket oldhatsz fel a Grim, Briggs, Charlie és Kobin által kijelölt speciális küldetéseken keresztül.

További részek

Tom Clancy's EndWar (Tin)

Tom Clancy's EndWar

Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Tom Clancy's H.A.W.X. 2

Tom Clancy's H.A.W.X. Xbox One Kompatibilis

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 fémdobozos

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas

Tom Clancy's Splinter Cell Conviction fémdobozos

Tom Clancy's Splinter Cell Conviction Xbox One Kompatibilis

Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent Xbox One Kompatibilis

Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!