Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

TimeShift Xbox 360 (használt)

Ár:
4.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 TimeShift használt)játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Dr. Aiden Krone az MIT egykori alkalmazott fizika professzora, aki a termodinamikával, a fejlett meghajtással és a kvantum elektrodinamikával (QED) kapcsolatos páratlan zsenialitásáról és megszállottságáról híresült el. Annak ellenére, hogy egyre inkább hajlamos volt az ellenőrzésre és a titoktartásra, egy titkos időutazási kutatási program alapítója és vezető fizikusa lett. Több mint egy évtizeddel később Krone programja sikeresen kifejlesztette a világ első időutazó ruha technológiáját. Mivel azonban a program ugyancsak titokzatos döntéshozói azt követelték, hogy ezt a technológiát katonai célokra is alkalmazzák, Krone önelégültsége és dühe egyre nőtt. Titokban egy új létezésre vágyott, egy új világra, ahol tudományos törekvéseit külső beavatkozás nélkül alakíthatná és élhetné meg.

Krone elméjének és a ruhatechnológiájának kombinációja lehetővé tette számára egy másik létezés megteremtését és irányítását - egy olyan létezését, ahol a tudomány embere végre korlátozások nélkül működhet, és mindezt egy olyan helyen teheti, ahol magát a tudományt megfelelően tisztelik függetlenül az emberiségre gyakorolt hatásától. Most rajtad múlik, hogy lenyomozd Krone utolsó ismert megjelenéseit, és megállítsd zsarnoki uralmát az Alfa körzet felett. Egy csavaros világban, ahol a tudományos eredmények uralkodnak, rajtad múlik, hogy felveszed-e a Béta-ruhát, és uralod-e az időt, hogy a végső fegyverré válj.

A játék főbb jellemzői

  • Használd fel az időt, mint a végső fegyvert: lassítsd, állítsd meg és fordítsd vissza az idő folyását, hogy elpusztítsd ellenségeidet.

  • Engedd szabadjára a fegyverek és járművek erőteljes arzenálját 24 harci küldetésben

  • Akár 16 fős többjátékos mód, amely 14 különböző pályán időgránátokat használ, lehetővé téve az idő lassításának, megállításának és visszafordításának egyedi stílusát.

  • Teljesen testre szabhatod a többjátékos élményt több mint 40 különböző funkcióval, hogy a játékstílusodhoz igazodjon
     

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!