Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Thief Xbox 360 (használt)

Ár:
9.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Thief játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Garrett, a mestertolvaj kilép az árnyékból a városba. Ezen az alattomos helyen, ahol a Báró Őrsége a félelem és az elnyomás növekvő áradatát terjeszti, csak a képességeiben bízhat. Még a legóvatosabb polgárok és legjobban őrzött javaik sincsenek biztonságban az ő kezei elől. Ahogy egy felkelés kirobban, Garrett egyre nagyobb konfliktusrétegekbe keveredik. Orion, a nép hangja vezetésével a zsarnokoskodó polgárok mindent megtesznek, hogy visszaszerezzék a várost a báró markából. A forradalom elkerülhetetlen. Ha Garrett nem avatkozik bele, az utcák vörösre fognak folyni a vértől, és a Város darabokra szakad.

A játék főbb jellemzői

  • Bújj Garrett, a sötét és magányos tolvaj csendes cipőjébe, aki páratlan képességekkel rendelkezik.

  • Fedezd fel a beteg és zaklatott várost, az árnyékos sikátoroktól a háztetők magasságáig.

  • Használd ki Garrett arzenálját, hogy a blackjackeddel leszedd az őröket, lőj egyet a számos nyílvesszőtípus közül, vagy használd az újonnan szerzett fókuszképességeidet, hogy manipuláld a környezetet és túljárj az ellenségeid eszén.

  • Válj eggyé a világgal az úttörő vizuális elemeknek és az igazán tapintható és zsigeri első személyű élménynek köszönhetően.

  • A Thief a Next-Gen technikai lehetőségei révén a látvány, a hangok és a mesterséges intelligencia révén soha nem látott mértékű elmélyülést nyújt.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!