Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

The Orange Box Xbox 360 Xbox One Kompatibilis (használt)

Ár:
17.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 The Orange Box játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Half-Life 2: 1998. A Half-Life sokkolta a játékipart az ütős akció és a folyamatos, magával ragadó történetmesélés kombinációjával. A Valve debütáló címe több mint 50 év játéka díjat nyert, míg a PC Gamer a "Minden idők legjobb PC-s játéka" címet adományozta neki. MOST. A Half-Life 2 az eredeti játék feszültségét, kihívását és zsigeri töltetét átvéve, valamint megdöbbentő új realizmussal és érzékenységgel kiegészítve egy olyan világot nyit meg, ahol a játékos jelenléte mindent befolyásol körülötte, a fizikai környezettől kezdve a barátok és ellenségek viselkedésén át egészen az érzelmekig. A játékos ismét Gordon Freeman kutató tudós feszítővasát veszi a kezébe, aki egy idegenek lakta Földön találja magát, amelyet csontig szednek, erőforrásai kimerültek, lakossága fogyatkozik. Freeman arra a nem irigylésre méltó feladatra kényszerül, hogy megmentse a világot attól a rossztól, amit még a Black Mesában elszabadított. És sokan, akik fontosak neki, számítanak rá.

A Half-Life 2: Episode One a Valve által készített új kalandok sorozatának első darabja, amely a Half-Life 2 egyjátékos élményét bővíti. Dr. Gordon Freeman veszélyességi ruhájába lépve szembesülsz tetteid azonnali következményeivel a City 17-ben és a Citadellán. Csatlakozz újra Alyx Vance-hez és robotjához, Doghoz, hogy ismét segítsd az emberi ellenállást a Combine nevű totalitárius idegen fenyegetés elleni kétségbeesett harcban. Az első epizód feltárja Alyx harci képességeit és a City 17 ismereteit, miközben a játékos vele együtt harcol a 4-6 órás kalandban, amely sűrűbb és részletesebb, mint a nem epizodikus kiadványok. Az Episode One-ban nyújtott intenzív játékmenetet csak a Source, a Valve saját fejlesztésű motortechnológiája teszi lehetővé, amelyet új renderelési technológiával és fejlett mesterséges intelligenciával fejlesztettek tovább, hogy új szintű grafikát és karakterinterakciót nyújtson.

A Portal egy új egyjátékos játék a Valve-tól. A titokzatos Aperture Science Laboratories-ban játszódó Portal az egyik leginnovatívabb új játéknak számít, és több órányi egyedi játékélményt kínál a játékosoknak. A játék célja, hogy megváltoztassa a játékosok megközelítését, manipulálását és az adott környezetben rejlő lehetőségek megsejtését; hasonlóan ahhoz, ahogy a Half-Life 2 Gravity Gunja újította meg a tárgyak kihasználásának új módjait egy adott helyzetben. A játékosoknak fizikai rejtvényeket és kihívásokat kell megoldaniuk úgy, hogy portálokat nyitnak a tárgyak és saját maguk manőverezéséhez a térben.

A Half-Life 2: Episode Two a Valve által készített új játékok trilógiájának második része, amely a díjnyertes és bestseller Half-Life kalandjátékot bővíti. Dr. Gordon Freemanként utoljára Alyx Vance-szel együtt láttak téged kilépni a 17-es városból, amikor a Citadella egy ismeretlen méretű vihar közepette kitört. A második epizódban a Combine erőivel kell megküzdened és versenyezned, miközben a Fehér Erdőt átszelve egy, a Citadelláról ellopott, létfontosságú információcsomagot kell eljuttatnod az ellenállás tudósainak enklávéjába. Az Episode Two a díjnyertes Half-Life játékmenetét egyedi fegyverekkel, járművekkel és újonnan született lényekkel bővíti.

A Team Fortress 2 (TF2) annak a játéknak a folytatása, amely az osztályalapú, többjátékos csapatharcot a térképre tette. Az idei év legjobban várt online akciójátéka, a TF2 új játéktípusokat, a Valve új generációs animációs technológiájával működő, jellegzetes művészeti stílust, állandó játékos-statisztikát és még sok mást kínál. Más "osztályalapú" játékokkal ellentétben, amelyek csak különböző harci osztályokat kínálnak, a Team Fortress 2 vadul sokféle osztályt tartalmaz, amelyek a taktikai képességek és személyiségek széles skáláját kínálják, és a játékosok különböző képességeihez alkalmazkodnak. Játssz a lángszóró Pyro, a helyiséget kiürítő Heavy vagy a kém, az álcázás mestere szerepében. A többi osztály a következő: Felderítő, mesterlövész, orvos, mérnök, demoman vagy katona. A TF2 az eddig megjelent Source-alapú játékok közül a legfejlettebb grafikával rendelkezik - és az eddigi legizgalmasabb osztályalapú akcióval.
 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!