Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

The Last Remnant Xbox 360 (használt)

Ár:
2.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű The Last Remnant játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Az ókorban világszerte rejtélyes leleteket, úgynevezett maradványokat fedeztek fel. Az emberek félelmetes erejük miatt használták ezeket a tárgyakat - ez a döntés végül is szakadást okozott a világ egyensúlyában. Ezer évvel később kezdődik Az utolsó maradvány története.
Rush Sykes és nővére, Irina az ezoterikus Remnantokat kutató tudósok gyermekei. Egy nap Irinát Rush szeme láttára elrabolják. Rush elszántan meg akarja menteni a húgát, ezért összefog David Nassauval, egy Athlum nevű kis városállam márkijával. Együtt elhatározzák, hogy üldözőbe veszik a bűnözőket, és megmentik Irinát különös fogvatartóitól.

Eközben a világ zűrzavarba kerül, mivel az uralkodó hatalmak a Remeték hatalmának megosztásán civakodnak. Hamarosan egy titokzatos férfi jelenik meg, aki Hódítónak nevezi magát. Jelenléte fokozza a feszültséget, miközben mindenki buzgón próbál válaszolni a kérdésre: Kinek a kezébe kerül a Remélők hatalma? Mielőtt észbe kapna, Rush belekeveredik ebbe a nemzetközi hatalmi harcba, és rájön, hogy valamilyen módon kapcsolatban áll a rejtélyes Hódítóval.

A játék főbb jellemzői

  • A The Last Remnant Xbox 360-ra a Square Enix új sorozatának első szerepjátéka.

  • Lélegzetelállító látványvilág, titokzatos történet és hatalmas csatatér biztosítja az izgalmas játékórákat

  • A csatákat több baráti és ellenséges szövetség - akár öt karakterből álló csoportok - vívják egymással

  • A parancsok az aktuális harci helyzettől, illetve a baráti és ellenséges egyesületek távolságától és pozíciójától függően változnak

  • A Deadlock játékmenetben a két uniónak addig kell harcolnia egymás ellen, amíg az egyik uniót teljesen el nem pusztítják.
     

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!