Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

The Godfather 2 Xbox 360 (használt)

Ár:
6.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 The Godfather 2 játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

A kubai forradalom előestéjén egy nagyszabású havannai maffiatalálkozó véres fordulatot vesz. Családod Donját megölik Kubában, így rád marad, hogy átvedd az irányítást, és vezesd a megtépázott szervezetet, és visszaállítsd a Corleone hatalmi bázisát Queensben. A siker lehetőséget szül: miután bebizonyítottad, hogy megvan benned a tehetség egy élvonalbeli bűnszervezet irányításához, Hyman Roth meghív, hogy terjeszkedj és támogasd őt Dél-Floridában. Elfogadod az ajánlatát, vagy hű maradsz a Corleonékhoz? A dolgok még bonyolultabbá válnak, amikor Michael Corleone ellen a Szenátus szervezett bűnözéssel foglalkozó bizottsága vizsgálatot indít, és téged jelölnek ki a család vezetésére Tom Hagen támogatásával.

Bármilyen döntést is hozol, fel kell építened az arzenálodat, irányítanod kell a csapatodat, és meg kell teremtened és meg kell tartanod a hatalmat... vagy szembe kell nézned a következményekkel. Töltsd meg a zsebeidet a befolyásos emberektől kapott szívességekkel, miközben visszavágsz a támadásoknak és visszavágsz a riválisaidnak. Keresztapaként vérdíj lesz a fejeden és céltábla a hátadon, de ne vedd magadra. Végül is ez csak üzlet.

A játék főbb jellemzői

  • Építsd fel a családodat - Toborozd, fejleszd és léptesd elő a bűnügyi családod tagjait.

  • Parancsold a csapatot - Vigyél magaddal akár három csapattagot is a munkákhoz, köztük gyújtogatót, robbantási szakértőt, széftörőt és még sok mást. Parancsolj nekik a harcban, és szabadítsd rá a specialitásaikat az ellenségeidre.

  • A Don nézete - Légy igazi Don, miközben egy 3D-s világtérkép segítségével koordinálod az összes akciót: mérd fel a területedet, helyezz el védelmet az üzleteken, elemezd a bűnözési mintákat, azonosítsd az új illegális zsarolómonopóliumokat, és válaszd ki a következő támadás célpontját.

  • Fekete kézi brutalitás - Viselkedj maffiózóként, hogy tiszteletet parancsolj, megfélemlítsd és zsarold az üzlettulajdonosokat és a rivális családokat pusztító új támadásokkal és kivégzésekkel.

  • Hozd a családodat online - Toborozd barátaidat, hogy csatlakozzanak a családodhoz, és vedd őket online harcba, hogy kiderüljön, ki a Donok Donja.

  • 'It's Only Business' - Éld át újra a Keresztapa II. legnagyobb pillanatait a film által inspirált nyílt világú akcióélményben.

Előző rész

The Godfather

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!