Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

The Elder Scrolls IV Oblivion Xbox 360 (használt)

Ár:
2.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 The Elder Scrolls IV Oblivion játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Lépj be a valaha létrehozott leggazdagabb és legélénkebb játékvilágba. Az Oblivion az epikus és nagy sikerű Elder Scrolls-saga legújabb fejezete, amely a legújabb PC-s és újgenerációs videojáték-hardvereket használja, hogy a játékos teljesen belemerüljön az élménybe.

A szabad játékmenet és a példátlan grafika erőteljes kombinációjával a játékosok saját tempójukban oldhatják meg a fő küldetést, vagy felfedezhetik a hatalmas világot, és saját kihívásokat állíthatnak eléjük.

A császár rejtélyes és korai halála után elkeseredett frakciók versengenek Tamriel trónjának irányításáért. A birodalom összeomlásra készen áll, Oblivion kapui megnyílnak, és démonok vonulnak a földre, mindent elpusztítva, ami az útjukba kerül.

Ahhoz, hogy megfordítsa a sötétség áradatát, a játékosnak meg kell találnia a trón elveszett örökösét, és fel kell tárnia a baljós összeesküvést, amely egész Tamriel elpusztításával fenyeget.

A játék főbb jellemzői

  • Return of the Elder Scrolls: a The Elder Scrolls III: Morrowind című bestseller szerepjáték folytatása, amelyből Észak-Amerikában több mint 2,5 millió darabot adtak el Xboxon és PC-n.

  • Élj egy másik életet egy másik világban: a játékosok bármilyen karaktert létrehozhatnak és eljátszhatnak, amit csak el tudnak képzelni, a nemes harcostól a baljós orgyilkoson át a varázslóig.

  • Újgenerációs grafika: a pixel-shader effektek és a nagyfelbontású televíziók teljes mértékben támogatottak, így soha nem látott látványvilág jön létre, beleértve az élethű városokat, a várbörtönöket és a valaha játékban létrehozott legrealisztikusabb erdőket.

  • Első személyű közelharc és mágia: a teljesen új harc- és mágiarendszer új intenzitási szintre emeli az első személyű szerepjátékot, ahol minden csapást érezni fogsz.

  • Sugárzó AI: Az úttörő AI-rendszer az Oblivion karaktereinek teljes 24/7-es időbeosztást biztosít, és azt a képességet, hogy saját döntéseket hozzanak a körülöttük lévő világ alapján. A nem játékos karakterek önállóan esznek, alszanak és teljesítik céljaikat.

  • Realisztikus karakterek: Több mint 1000 nem játékos karaktert tartalmaz, amelyek soha nem látott módon kelnek életre arcanimációkkal, szájszinkronizálással és teljes beszéddel. Sőt, még meg nem írt beszélgetéseket is folytatnak egymással.

  • Nyitott végű játékmenet és rövid kihívások: Az Oblivion hatalmas világa nyitott, így a játékosok saját tempójukban fedezhetik fel. A játékosok a fő küldetés megoldása felé vezető úton rövidebb kihívásokkal találkozhatnak, például banditákkal kell megküzdeniük, bájitalokat keverniük és varázslatokat létrehozniuk.

További részek

The Elder Scrolls IV Shivering Isles

The Elder Scrolls V Skyrim Legendary Edition

The Elder Scrolls V Skyrim

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!