Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Borderlands Collection (1+2) Xbox 360 (használt)

Ár:
4.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 The Borderlands Collection játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

A Borderlands az első személyű akciójátékok legjobbjait ötvözi a játékosok testreszabásával és a járműves harcokkal, ami hihetetlen mélységű játékmenetet eredményez. A játék úttörő tartalomgeneráló rendszerrel rendelkezik, amely szinte végtelen változatosságot tesz lehetővé a fegyverek, a tárgydobások és a karakter testreszabása terén. A Borderlands lehetővé teszi, hogy több játékos egyszerre, online, kooperatív játékban osztozzon ugyanazon a játékélményen. A játékosok bármikor szabadon csatlakozhatnak egymás játékához vagy elhagyhatják azt, vagy választhatják a teljes egyjátékos módot. Ezek a funkciók, valamint a gazdag és mély fikció, amely egy veszélyekkel teli bolygó felszíne alatt rejlő rejtélyeket feszeget, olyan áttörő élményt nyújtanak, amely megkérdőjelezi a modern lövöldözős játékok konvencióit.

Borderlands 2, folytatása a kritikusok által elismert és legkelendőbb szerepjáték-lövöldözős hibrid, ismét szállítja az egyedi ízét, karakterek és addiktív nonstop együttműködő loot-shoot játékmenet. Az eredeti játékhoz hasonlóan a Borderlands 2 is nyitott játékkörnyezetet kínál, de ezúttal a játékosok által megtapasztalt világ nagyobb és minden szinten több mélységgel teli.

A játékban teljesen új karakterek, képességek, környezetek, ellenségek, fegyverek és felszerelés található, amelyek egy gondosan kidolgozott és összefüggő történetben állnak össze. Szerezz új barátokat, fegyverezd fel őket, és harcolj velük együtt a bosszú és a megváltás könyörtelen keresésében Pandora felfedezetlen és kiszámíthatatlan élővilágában.

TERMÉKJELLEMZŐK

  • Teljesen új karakterek és osztályok - Válassz az összes új karakter és osztály közül, beleértve a Gunzerkert, aki a játék bármelyik két fegyverét kettős használatra képes. Kettős géppisztoly? Király! Kettős rakétavető? Hát persze. Kettős mesterlövészpuskák? persze, ha ez a te műfajod.

  • Online játék barátokkal - Oszd meg kalandjaidat barátaiddal online és LAN-on keresztül egy olyan zökkenőmentes rendszeren keresztül, amely lehetővé teszi, hogy be- és kiszállj egy kampányból anélkül, hogy újra kellene indítanod a játékot.

  • Világgal összefüggő történet - A Pandora fagyos tundráján holtan hagyva, kezdd el a bosszú és a megváltás keresését, miközben a történet közelebb visz a Hyperion Corporationhöz és annak gonosz alapítójához, a jóképű Jackhez.

  • Új, vagány fegyverrendszer - A millió és millió lehetséges fegyver rengeteg új és innovatív módot jelent arra, hogy megküzdj az ellenséggel Pandorán. Tűz, elektromosság, maró sav és még sok minden más is a rendelkezésedre áll majd.

  • 87 Bazillió... minden - Pandorán nem csak fegyverek vannak, procedurálisan generált pajzsok, gránátok, idegen ereklyék, class modok és még sok-sok minden más után fogsz vágyakozni.

  • Vadonatúj környezetek - A sarkvidéki tundrától kezdve a veszélyes füves pusztákon át a titokzatos maró barlangokon át egészen a túlvilágig, fedezz fel még többet Pandora kiszámíthatatlan világából minden egyes fordulóban.

  • Vadonatúj ellenségek - Hatalmas, gorillaszerű Bullymongok, gonosz ragadozó leselkedők és a jóképű Jack által irányított Hyperion mechanikus hadsereg csak néhány az új ellenségek közül, amelyekkel szembe kell nézned.

További részek

Borderlands Double Game Add-On Pack

Borderlands Xbox One Kompatibilis

Borderlands The Pre Sequel

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!