Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

The Bigs 2 Baseball Xbox 360 (használt)

Ár:
1.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Bigs 2, The játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

A The Bigs 2 egyik új funkciója a "Wheelhouse", amely minden ütő ütésénél az a terület, ahol a támadó veszély a legnagyobb. A színnel bevont és pulzáló labdák mind az ütő, mind a dobó számára láthatóak, és az ezen a területen belül megütött labdák nagy valószínűséggel találatot eredményeznek, de erre nincs garancia. Bár a dobók számára ez egy veszélyes hely, a Wheelhouse egyúttal csábító hely is a dobók számára, hogy kihívják az ütőket, mivel nem csak a strike-ok eredményezik a játékos wheelhouse-ának zsugorodását, de az ott központosított strike-ok és strikeoutok a védekező csapat számára turbó pontokat jelentenek, amelyeket a játék más részein felhasználhatnak.

A The Bigs 2 egy különleges legendás értékelési rendszerrel rendelkezik a játékosok fejlődése során. Védekezésben a magas értékelés azt jelenti, hogy a játékos képes lesz eljutni a labdákhoz, amelyeket más játékosok nem tudnak, ami nagyon értékessé teszi őt a nagy teljesítményű támadócsapatok ellen. Ezen kívül a magas státuszú játékosok látványos játékokra képesek, például a lelátóra ugranak, hogy megfosszanak egy ütőt a hazafutástól, leszedik a come-backeket az ellenfél ütőjéről, stb. Amikor ezeket a játékokat végrehajtják, a játékosok jutalomként hozzáférést kapnak bizonyos minijátékokhoz, amelyek célja, hogy szórakoztatóak legyenek, és tovább csiszolják képességeiket ezeken a speciális területeken. A fent említett kettő mellett a játékosok arra is számíthatnak, hogy a legendás játékosok számára olyan minijátékok is elérhetővé válnak, mint például a középre irányuló line drive-ok kezelése, az ugrójátékok a belső és a külső mezőnyben, valamint a szurkolók kezéből kihúzott faultlabdák.

A játék főbb jellemzői

  • Legyél legenda mód - Új és továbbfejlesztett sztori mód, amely a The Bigs "Rookie Challenge" módjának végén folytatódik. Hozz létre egy játékost, és lépj előre a karrieredben a mexikói ligától a Majorokig és végül a Hírességek Csarnokáig. Útközben MLB-legendák elleni boss-csatákban mérkőzhetsz meg.

  • Szezonmód - A rajongók kérésének megfelelően élvezd az új szezonmódot, amely teljes MLB-menetrendet, statisztikakövetést és játékoskeret-kezelést kínál, valamint lehetőséget ad arra, hogy a csapat és az általános menedzser szerepében játszhass.

  • Továbbfejlesztett játékmenet - Nagyobb és jobb arcade baseball akció, legendás mozdulatokkal, Batter's Wheelhouse és egy erősebb Big Slam.

  • Home Run Pinball - Élvezd az izgalmas egyjátékos vagy kooperatív akciót a Times Square-en vagy három új környezetben.

  • Minijátékok - Teszteld ütő-, mezőny-, futó- és dobótudásodat az MLB sztárjai ellen számos új minijátékban.

  • Többjátékos támogatás - 2 játékos helyi versus; 4 játékos helyi co-op; 2-4 játékos online versus; 5 játékos online co-op.
     

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!