Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

The Amazing Spider-Man 2 Xbox 360 (használt)

Ár:
11.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 The Amazing Spider-Man 2 játékszoftver
.
Elérhetőség: Külső raktáron
Szállítási díj: 1.290 Ft
Állapot: Használt
Menny.:db

Leírás

A gonosz soha nem alszik. Fogadd el a hatalmadat, és védd meg a játszóteredet. Ami egy gyilkos keresésének indult, nagyon gyorsan valami sokkal többé válik. A második film eseményei mellett játszódó egyedülálló történetben Pókember rájön, hogy nem ő az egyetlen, aki Manhattan bűnözőinek nyomába ered. Az alvilágot felforgatta egy egyszemélyes erőszak- és gyilkossági kampány, amely a félelem vasmarkában tartja a várost. A film gonosztevői, valamint a rajongók által kedvelt, klasszikus Marvel karakterek összefonódnak egy adrenalintól fűtött, szabadon száguldozó, hálószárnyas akció csavaros hálójában, amely a játékosokat egy olyan gonosszal való összeütközésre készteti, amely messze túlmutat Pókember számításán.

Játssz Peter Parker szerepében

Játssz Pókember polgári alteregójaként, miközben a sokrétű gonosztevők motivációit kutatod. All-Star gonosztevő-szereplők: A Pókember-univerzum és a filmek gonosztevőinek széles skálája, mindegyikük saját, egyedi főnöki harcokkal. Teljesen új webarzenál: Az új web-swing mechanika kibővített web-shooter képességeket és kémiai tulajdonságokat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy tárgyakat fagyassz meg és robbants fel a becsapódáskor. Kiterjedt NYC: Fedezd fel és szállj szembe a gonosztevőkkel egy sokkal kiterjedtebb manhattani városképben, mint az előző Amazing Spider-Manben. Új hősiességi rendszer: A "Hős vagy veszély" rendszer jutalmazza, ha Pókemberként a bűnözés megállításával és a polgárok megmentésével jársz el, de szembesülj a következményekkel, ha nem tartod kordában a bűnözés mértékét. Fejlett harc és fejlesztések: Az új képességek és a kibővített, gyors tempójú, akrobatikus harci mozdulatok közelebb hozzák a játékosokat, ahogy Pókica leszámol az ellenséggel.

A játék főbb jellemzői

  • Játssz Peter Parkerként: Játssz Pókember polgári alteregójaként, miközben a sokrétű gonosztevők motivációit vizsgálod.

  • All-Star gonosztevő-szereplők: A Pókember-univerzum és a filmek gonosztevőinek széles skálája, mindegyikük saját, egyedi főnöki harcokkal.

  • Teljesen új webarzenál: Az új web-swing mechanika kibővített web-shooter képességeket és kémiai tulajdonságokat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy tárgyakat fagyassz meg és robbants fel a becsapódáskor.

  • Kiterjedt NYC: Fedezd fel és szállj szembe a gonosztevőkkel egy sokkal kiterjedtebb manhattani városképben, mint az előző Amazing Spider-Manben.

  • Új hősiességi rendszer: A "Hős vagy veszély" rendszer jutalmazza, ha Pókemberként a bűnözés megállításával és a polgárok megmentésével jársz el, de szembesülj a következményekkel, ha nem tartod kordában a bűnözés mértékét.

  • Fejlett harc és fejlesztések: Az új képességek és a kibővített, gyors tempójú, akrobatikus harci mozdulatok közelebb hozzák a játékosokat, ahogy Pókica leszámol az ellenséggel.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!